0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Az önce yemekten geldik benim ki değil ama birkaç bebek vardı ve mekanı ilettiler biri yemek diye bagırıyor biri ağlıyor aileleri umursamadı pek ben utanıyorum böyle şeylerden bilemedim çıkmalımı yemeğe bebeklerimiz huzursuz Ken

Benimki sessizdi şükürler olsun :D

6 Cevaplar

0 oy
(5,935 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yani ben öyle bir durumda yemeği bırakır bebeğim ile ilgilenirim şükür ki benim cocuklarim dışarı da çok eğlenirler ağlama huyları yokk 
tarafından
Bizimkide seviyor şükürler olsun ☺️
(5,935 puan) tarafından
Sevmesi güzel canım yoksa gerçekten kendi rahatim için çocuğumu huzursuz edemem yani
tarafından
Çok mantıklı bir düşünce gerçekten :)
-Reklam-
0 oy
(534 puan) tarafından
Bence insanlarin hoş görmesi lazim bazen anne ne kadar ilgilensede cocuk bu aglar bagirir yani anneler de insan arada bi disarda yemek yemekte ister.
tarafından
Tabi canım ona ne şüphe ama sadece hani bebeklerin uyku saatine denk getirmemeli yada yogun diş çıkarma serüvenine elbette insan bunalıyor
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Sercelerim  senmisin yoksa baska sercemisin
tarafından
Benim evet artık kapatalım konuyu siz yazdıkça ben uyarı alıyorum lütfen
(5,514 puan) tarafından
Ne oldu kiz.ne konusu ne uyarisi anlamadim.hic birsey
(5,514 puan) tarafından
Biz ne yazdikca uyari aliyorsun bir sey mi oldu.
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bi kere biz gittik 38 günlüktü bebeğim zorla gotutturdum kendimi çok bunalmistim artık yemek beklerken hiç bişey yoktu altını yeni almıştım karnını doyurmustum tam yemekler geldi bir başladı ağlamaya lokmalar bogazimiza dizildi çiğnemeden yiyip kalktık hemen garson çay içer misiniz diye sordu dedik yok bize müsade 5 dkika da yemek yedik yani :)
0 oy
tarafından
Utanicak ne varki makinami bu kapatalim bebek sonicta sen uyku saatinede getirmesen cani isterse aglar stres yapar aglar aglarda aglar yani :) 

Her cocugun huyu da bir degil huysuz cocuga sahip olanlar eve mi kapansin
tarafından
Elbette öyle ama hani çocugun aglayacagını Ogün huzursuz oldugunu bile bile götürmek hem çocuguma hem bana işkence olur.
tarafından
Ay kimse yapmaz onu bebisim ya bile bile mesela benim kizim her arabaya bindiginde uyur asla uyanmaz bende ona guvemdim bikez yanliz cikayim dedim pusette arkada uyuyodu bir basladi aglamaya annemin evi merkezde ben ilcedeyim allahim yol boyu agladi cektim kenara arkaya gecip emzirdim yani olabilio bazen :(
tarafından
Evet haklısın nerde ne yapacakları belli olmuyor :)
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Utanılacak bişey yok bence evet insanlar rahatsız oluyor olmasa tabiki iyi ama insan evde çıldıracak gibi oluyor bazen çıkmak gerekiyor  herkes birbirini idare etmeli
tarafından
Ben rahat edemem canım mekanda herkes absürt bakacak ki bugün öyle oldu. İnsanlar yeter ki kibirli olmaya görsün
(1,355 puan) tarafından
Oğlum birkere öyle ağladı herkes gelip susturdu bana yardım ettiler Allah razı olsun yemekleri gelene kadar tuttular sonra verdiler yemeklerini yediler

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 440 göst.
0 oy
15 cevap 482 göst.
15 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Buket166 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 228 göst.
+2 oy
41 cevap 1,608 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler