0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2.cocugu cok istiyorum ama erken mi acaba emin degilim sizce yas farki ne olmali oglum tek kalsin istemiyorum da 

9 Cevaplar

0 oy
(4,286 puan) tarafından
Bunun için sen psikolojik olarak hazır mısın esin hazır mı ekonomik durumun yeterli mi bunları göz önünde bulundur derim
tarafından
Esim biraz beklemek istiyo ondan kararsizim kardesi olsun cok istiyorum rabbim nasip eder insallah
-Reklam-
0 oy
(11,068 puan) tarafından
Gel dertleşelim :D benim kız da martta 3buçuk yaşında olacak ikinciyi istiyorum gibi ama bi yandan da ikinci çocuk kendi kafama sıkmakmış gibi geliyorr :F nasl bir çelişkideyim
(12,522 puan) tarafından
O mesuliyeti alamam onu bilerek yapcan agahhshd
(11,068 puan) tarafından
Ankaraya gelip bulurum seni :Jdjd
(12,522 puan) tarafından
Bul beni bebaaaaam:Dgf ona da bakarım. Alışkınız :Dg
(11,068 puan) tarafından
:Djdjdh tamam sen büyut bana ver ahahha
(12,522 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Benim ki 3,5 yaşında zorla yaptım Normalde asla düşünmüyordm çok yalnız ve kime gitsek dışlanıyor kardeşlerini tutuyorlar benimkiyle oynamıyorlardi sinirden yaptım 34+6 olduk 
tarafından
Saglikla.dogsun insallah rabbim banada nasip eder insallah
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Tam zamanı olana edene kadar 4 yaşını geçer gayet ideal 
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Bence ideal ama şöyle dusunmelisjn maddi manevi açıdan yetebilir miyim diye susunmelisin bide oğlun tek kalsın istemiyorum demişsin o düşünceyle değil gerçekten istediğin için olmalı 
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Şuan kızım 4 yaşında minik kızım da 72 günlük. 3 yaş 8 ay var aralarında. Benim kızım çok uysal söz dinleyen bı çocuk. Bebeğim biraz zorladı beni açıkçası. Tam rahata alışmışım uykudur tuvalet eğitimidir herşey bitmisken hamile olduğumu öğrenmiştim. Kıskançlık vs durumu hic olmadı çünkü bu durum için tüm aile çok dikkatliyiz. Herkes önce büyükle ilgilenir. Sonra küçüğü sever. Bu düzene herkesi alistirdim. Kızımda kardeşini çok seviyo hatta bı tane de erkek kardeşim olsun diyip duruyo :) . Zorlanmiyorum dersem yalan olur. Ama ideal fark bence.
tarafından
Saglikli uzun omru olsun evlatarinin insallah rabbim banada nasip etsin insallhh
(1,103 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
(356 puan) tarafından
Benimde senin oğlunla aynı yaşta oğlum var b3nce istiyosan korunmayı bırak istediğin ay hemen olmuyo çünkü genelde . Bende istiyorum ama nasip olmadı bir türlü 
0 oy
(58 puan) tarafından
Benimde şuan 2 yaşında bir kizim var ve o kdr zor bir bebekki nasipse 2. Çocuğu 4 yaşından sonra düşünüyorum bende allah kısmet ederse yani 4 5 yas kesinlikle olması çok iyi en azindan denileni anlar az da olsa

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 444 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 318 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,031 puan) tarafından soruldu