0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (412 puan) tarafından
Kızlar eşim herşeye çekişir herşeye hazır cevabı var o öyle yapınca dinliyorum sadece sonra bağırıyorum sus artık hiç mi çenen yorulmuyor diye çocuların önünde beni bağıran bir anne yaptın sus git evden diyorım. Normalde de konuşmayı sohbeti sever iyidir anlaşırız ama bu huyu artık çileden çıkarıyor beni. Sabah anaokuna giden kızımla evden çıkıyolar öğle arası 12 buçuk kızı alıyo eve getiriyor o 1 buçuk da iş başı yapıyo o arada evde yemek yiyip gidiyo. İyi kötü bir şeyler yapıyorum ama evde 1 yaşında kzıım var sabah onun üstü altı kahvaltısı evi çektir sil kızı uyut 11 oluyo ben 11 buçuk gibi anca kahvaltı yapıyorum. Kıza bide öğlen çorba yapıcam diğeri gelecek onunla uğraş neyse Dün mesela öğlen ne yemek yaptın diye msj atmış bendr yapmadım bişe 2 yumurta kırıp yersin dedim bide ay sonu evde doğrı düzgün bir şeyde kalmadı akşama ne yapsam ki diye düşünüyorum zaten geldi öğlen eve yumurtayı da mı kurmadın diyor soğur diye kırmadım dedim çıkardım dolaptan tavada hazır hemen olur ıvır zıvır bir sürü şey söylüyor insan bari yumurtayı kırar off.

Üstüne dökmüş evden çıkarken gördüm dedim üstünde leke var çıkar başka bir şey giy dedim ver o zaman diyo normal de dolaptan alır hepsi katlı insan kocasını giydirir ayarlar diye bir sürü konuştu amacın senin derdin ne sürekli çekişecek bir şey buluyorsun dedim artık işe gitti baktım büyük kızım ağlamış. Ben istemiyorum ya çekişilen bir evde çocuk büyütmek mutlu olsunlar. ben abartıyormuyum bilmiyorum uzaktan nasıl görünüyor onu da bilmiyorum babası da öyle annesiyle sürekli çekişir buda ona benziyor artık offr

4 Cevaplar

+1 oy
(19,576 puan) tarafından
Sanki ikinizinde gitmesi gerek seni eleştirmek için demiyorum ama anladığım kadarıyla seninde sinirlerin yıpranmış 
(412 puan) tarafından
Gittim canım ben şimdi ona diyorım senln gitmen lazım diyo, ben yine giderim niye kabul etmiyorsun ki diyorım. Bazen konuşmak bile istemiyorum ya kafam ağrıyor valla susmayı da öğrendim sayesinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kocamın da çenesi çok düşüktür. Bazen sırf konuşmasın diye evet sensin derim :D ama ben duymamayı öğrendim hayatım. Hiç bağırmıyorum. Anlattıklarının sadece yüzde60 şını falan dinliyorum:D
0 oy
tarafından
Valal canım aynı beni anlatmışsın normalde iyi anlaşırız ama illa birşey buluyor cekisecek evde o yüzden takmıyorum bile beğenmiyorsan kalk kendin yap diyorum daha 6aylik çocuğum var ev işiydi çocuktu derken bide akşam yemek telaşı falan insanın hali kalmıyor yoruluyorum ikinci çocuğu istemiyorum ben birine zor yetiyorum valla kocam zaten çocuk gibi
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bana sen çekişiyorsun gibi geldi canım mesela huyu buysa birşey yapmıyorsa evi sil süpürden önce yemek yap yemeğin hazır olsun sonra sil süpür yap kıyafetinide ver diyorsa ver yani bağırıp kendini yorma çekişme böyle böyle boşanırsınız benimkide böyle elsiz ayaksız sanki ama öğendim hergün kavga mı edicem 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 663 göst.
+1 oy
10 cevap 495 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 506 göst.
23 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,884 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,379 soru

23,620,061 cevap

306,759 kullanıcı

...