0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Kizlar hafizbi abla vardi burda ozelden nasil mesaj atiliyo anlatirmisiniz ablaya bisey sormam lazim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
O gitti galiba 
tarafından
Seyma gıttı mı
(796 puan) tarafından
Uzuldum simdi   ya
tarafından
Nedenini bilmiyorum ama gitmiş
(51,519 puan) tarafından
gitmemişti
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan) tarafından
O gitti galiba hesabi kapatti sanirim 
(796 puan) tarafından
Ya oylemi  cok uzuldum simdi
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Gitti canim yardim edebilecegimiz birsey mi
(796 puan) tarafından
Bi soru sorucaktim ya kac gundur aklim da
(7,438 puan) tarafından
Asagida okudum canim sorunu abdest almak zorundasin öyle olmaz
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Sorun belki bilen vardır yardımcı oluruz
(796 puan) tarafından
Ya canim adet bittikten sonra banyo etmeden iliski olursa gunah olurmu kizim var ben banyodeykwn asla durmuyo bazen i banyo etmeden ikiski oluyo onu soracaktim
(282 puan) tarafından
Canim ilişkiden sonra cocuk uyanirsa sen dus almadan emzirebilirsin çocuğunu dinimiz bunun için musade etmiş zaten ama ilk ilişkiden sonra ikinci ilişkinin yaşanması olmaz günaha girmiş olursun dus alıp gusül alman lazim
(282 puan) tarafından
Keza adet bittikten sonra da dus almak mecburiyetindesin abdest alıp temizlenmen şart sonrasında ancak iliski yasabilirsin
(51,519 puan) tarafından
adet bitince abdest alman lazim oyle ilişkiye girmelisin
(2,364 puan) tarafından
Hanefi mezhebi hariç diğer tüm mezheplerde kesinlikle gusülsüz ilişki haramdır ama Hanefi mezhebinde ihtilaf var kadın eminse adeti bittiğinde  gusül almadan eşiyle birlikte olabilir ( ama kesinlikle emin olmalı yoksa çok büyük günah ve kefareti var ) ama insan çoğunluğa uyarsa kalbi daha mutmain olur  yani ilişkide olmasanız daha iyi çünkü çoğunluğu haram demiş çoğunluğa uymak daha mantıklı
(51,519 puan) tarafından
hanefiyim ve bunu ilk kez duydum
(2,364 puan) tarafından
Medrese hocamdan dinledim yinede yapmamak daha iyi
(282 puan) tarafından
Dus alınması en doğrusu canim
(2,364 puan) tarafından
Çoğunluk haram demiş sonuçta tabi ihtilaflar elbet oluyor o yğzden çoğunluğa uymak mantıklı
(2,364 puan) tarafından
Tabiki alması en doğrusu ztn
(282 puan) tarafından
Zaten mezheplerde buna göre karar veriyo çoğunluğun dediği şekilde oluyo
(51,519 puan) tarafından
emin olmak icin bir gun fazla bekleyip abdest alıyorum bazen illa azda olsa geliyo yinede abdest almadan yapamam ya
(2,364 puan) tarafından
Gusülsüz İkinci ilişki haram diyemeyiz  öyle bişey yok
(2,364 puan) tarafından
Ayn ikbal insamın içi rahat olmaz
(2,364 puan) tarafından
Meleklerin annesi ayn öyle çoğunluğa uymak en güzeli kafa yormaya gerek yok kuruntuya gerek yok
(282 puan) tarafından
Haram demedim canim günaha girmiş olursun temizlenip ikinci ilişkiye girmek insanı hem bedenen hemde ruhen rahatlatır o yuzden soyledim
(282 puan) tarafından
Aynen gerek yok umarım bi daha tereddutte kalmaz kimse bunun için
(2,364 puan) tarafından
Tm canım bende şey duydum ikinci ilişki öncesi en azından tuvalete gidip yıkanmalı ondan sonra olabilir ilişki
(2,364 puan) tarafından
İnşallah nefis ve şeytan o anlarda öyle bir yakalıyorki insan unutuyor sonra ah vah günah işledim
(282 puan) tarafından
Eşine anlatamiyorsan anlayışlı biri değilse oda yapılabilir ama tuvalete gidip yıkanmalı agzina burnuna şu cekmelisin bi nevi abdestin bazı gereklilerini yapman gibi. Zaten dinimiz kolaylik sağlıyor baya dus almaya o an imkanın yoksa tuvalette temizlenip agzini burnunu çalkalayıp ellerini temiz yıkayıp biseyler yiyebilir yemekde yapabilirsin. Yeterki insan İslami şartlara uymak istesin kolaylik çok
(51,519 puan) tarafından
bende şöyle okumuştum diye hatirliyorum mesela ilk iliski oldu ikinci namaz vakti girmeden abdest alınmali diye
(282 puan) tarafından
Oyle tabiki Rabbim şeytana nefse yenik düşürmesin kimseyi bizi de düşürmesin insallAllah
(282 puan) tarafından
Evet ikbal diğer namaz vaktine temiz girilmesi gerekiyo bu hem beden sağlığı için hem ruh sağlığı için hemde dinimiz için
(51,519 puan) tarafından
ben hemen dusa kosanlardanim bir veya iki kez emzirirken emzirmek zorunda kalmistim sadece
(282 puan) tarafından
Bende öyleyim  hiç durmam hemen dus alirim. Emzirmede sıkıntı yok canim esin oyalayabilecek durumdaysa daha iyi olur yok yapamıyorsa sıkıntı yok
(51,519 puan) tarafından
memekolik.uyumayan bir bebeydi bir kez aglattim dus alcam diye sonra emzirilir diye okudum burda en fazla iki kez olmustur emzirmistim yıkayıp
(796 puan) tarafından
Cnm kizimi asla oyle emzirmedim cok sujur ama bazen  banyo etmeden 8liski oluyo  malesef herkeze teekkur ederim cevaplariniz icin tek tek cvp vermedim ALAH razi olsun bundan sonra banyo etmeden asla ikiski olmaz insALLAH dikkat edecwgim
tarafından
Peki kızlar ilişki sonrası bi müddet beklemek lazimmis ya onu da burda duydum ben elmecbur direk duşa koşuyorum beklemeden bebek var malûm bu yanlış mi zaten çok geç bi saat birde öyle bekleyemiyorum üstümü giysem ayrı dert zaten
(282 puan) tarafından
Oyle emzirmende de bi sorun yok canim dinen kabul edilmiş zaten
(2,364 puan) tarafından
Beklemek değilde  tuvalete gitki çok afedersin içindekiler dökülsün
(282 puan) tarafından
Amin canim cumlemizden Allah razi olsun insallAllah bundan sonra bi daha böyle bisey yaşamazsın
(2,364 puan) tarafından
Evet caiz bende göğsümü yıkayıp emirziriyorum ama içim hiç rahat değil keşke öyle emzirmesem napim bazen duşum gecikiyor
(282 puan) tarafından
Afedersin de canim eğer ki çocuk istiyorsan içine boşalma olursa hani kendini tutsun diye bekle diyorlar doktorlar bile hemen ayaklanma der yani ama tabiki de dus almadan önce herkesin ama herkesin bi iki damla bile olsa bevl etmesi ( yani idrarıni) yapması gerekiyo ki sonrasında dus alabilirsiniz
(282 puan) tarafından
Bebek bu canim öyle bekletemezsin beklemez yani o yüzden emzirmeniz gerekiyo yinede
(51,519 puan) tarafından
12 adimmiydi yurumen gerekiyodu
tarafından
Benim koridor baya uzun banyoya gidene kadar 20 adim atmş oluyorum ikbal :) tuvalete de giderim ama zaten afedersiniz geri çekilme oluyor icimde bisey olacağını sanmam
(51,519 puan) tarafından
bizde yatak odasini banyonun karşısındaki oda yaptık ben oturma odasi olsun istemsitim büyükler karıştı  yatak odasi banyoya yakin olmaliymis. ee simdi kizim bazada uyuyo sadece yatağı unuttuk yeminle ☺️
(796 puan) tarafından
Yok cnm yapmam imsALLAH
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Yorumda sorunu okudum canım. Önce temizlenmen lazım ondan sonra birlikte olmanız lazım canım.
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Yorumlarda sorunu okudum da regl bittikten sonra gusül almadan ilişki haramdır. Eşin 2 dakika baksın ya da uyutup gir duşa
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Yorumda sorunu okudum canım banyo yapmazsan günah oluyor ilk önce banyo yapman gerekiyor 
0 oy
(51,519 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nurlanin anasi11 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nurlanin anasi11 (386 puan) tarafından soruldu