0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
9 aylık  oğlum son bir aydır hep ağlıyor huysuz geceleri hiç yatmıyor sürekli ağlıyor uykusundan bağırarak uyanıyor doktora götürdüm ateş düşürücü verdi yolladı hicbisey demedi 

4 Cevaplar

0 oy
(14,151 puan) tarafından
Dis durumu nasil
tarafından
Dişleri üç tane çıktı altta usttede dört tane çıktı banyo yapıyorum herşey yapıyorum yine yok durmuyor kafayı yemek üzereyim artık
(14,151 puan) tarafından
Yani dış olabilir diye düşündüm uykudan ağlayarak uyanma genelde ondan oluyor hasta falan değilse eğer
tarafından
Bilmiyorum bı türlü düzelmedi çok canım sıkılıyor
(14,151 puan) tarafından
Yani illaki vardır bir derdi yoksa neden ağlasin başka iyi bir doktora götür arastrip
tarafından
Tamam canım sağol
-Reklam-
0 oy
(3,658 puan) tarafından
Anne olali ögrendigim uyku gerilemesi, diş, ayrilik kaygisi donem donem olup yaklaşık 1 ay uykusuz bırakıyor. Bence başka dr görünün belki yukarıda saydiklarim belki daha ciddi birşey mesela enfeksiyon olabilir kan testi idrar tahlili genel muayene istersiniz en azindan
tarafından
Yarın götürcem kimsem yok iki çocukla zor oluyor goturuncede bişey yok diyip ateş düşürücü verip yolluolar
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Dişten olabilir.kaşınıyosa uykusunun hafif olduğu ana denk gelip uyandırabilir ek gıda falan veriyorsan gaz yapabilir aklıma bunlar geldi. Başka bir doktora da göster olmazsa
tarafından
Sağol canım
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Atak haftası olabilir. Benim kızımında bütün düzeni 10. Ayda bozuldu. Google dan hesaplayabilirsin
tarafından
Çok teşekkürler

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
8 cevap 173 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.