0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (928 puan) tarafından
Kızım 3 buçuk yaşında 9 ay oldu bezi bıraktıralı tuvalete gidiyordu çişini yapmaya sadece geceleri kaçırdığı için uyuyunca bez takiyordum 1 haftadır başa döndük tuvalete gitmiyor altına yapıyor çişini bide gidip tuvaletin kapısında filan yapıyor gelip gülüyor anne üstümü değiştir diye kızmadım da üzülmesin diye üzüntüden daha çok yapar diye gzuellikle konuştum anlattım ama hâlâ devam ediyor napacagimi bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bezı tamamen bıraktır aklı eriyor artık yatagın cıs olur kokar temızleyemeyız kurumaz bak totonda bez yok de cıs gelırse uyan gel yanıma de geceleri sen kaldır yaptır uyumadan once cok sıvı verme mutlaka cısını yaptır da yatır.. bezı bır takıp bır cıkarmak cocugun alısmasını gecıktırıyor 
(928 puan) tarafından
Takmiyorum bez bir haftadır yatağa yapıyor yinede gündüzde yapıyor
tarafından
geceleri kaldırıyor musun cıs ıcın
(928 puan) tarafından
Evet gece uyanıp su içme alışkanlığı var bazen bir yudum veriyorum sadece sonra tuvalete götürüyorum ona kalkınca kardeşi de uyanıyor bazen ağlıyor hangisine gidecem ilgilenecem şaşırıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Gece bez bağlamam başa ceviriyo bende yaptım onu. Gece bezi için 10 gün uğraştır. Saat kurup kaldırıyodum. Sonra alıştı. Kardeşi var mi
(928 puan) tarafından
Öyle de denedim gece de bıraktım bezi yatağa yapıyor bu sefer hergun streç çarşaf yıkiyorum şimdi serdim daha yeni kurusun diye evet var 1 yaşında o da
(1,103 puan) tarafından
Kardeş kıskançlığı bunu yapıyor. İlk doğum yaptığım gece. Kızım 4 yaşında altına kaçırdı. Hiç de yapmazdı. Dr umuza danistim ve okula başlattım bebek olmadan. Ama şimdi salgin yüzünden almak zorunda kaldım. Bu da bı dönem canım gecicek inşallah
(928 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol Allah yardımcımız olsun
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Bez takmamalisin kuzum geceleri yatağını iyice örtü ört bebek bakım örtüsü de der mecbur rahatsız olacak tuvalete gidecek
(928 puan) tarafından
Serdim canım inanki her yolu deniyorum içecek bişey vermiyorum 2 saat önce uyumadan bebek bakım örtüsü serdim altına  o da kaymış gitmiş yapmış altına
(4,287 puan) tarafından
Elleme bakalim tepkisiz kal sakince konuş beze mi yapmak istiyorsun sebebini Bi sor bakalım ne cevap verecek
(928 puan) tarafından
Konuştum şimdi tuvalete düşmekten korkuyormus oturagini çıkaracam yine ona yapsın napalım mecbur
(4,287 puan) tarafından
Kıyamam demek ki Bi yerde fobi oluşmuş şimdilik lazimlik veya kendin normal tuvalete götür zamanla aşar insallah
0 oy
(382 puan) tarafından
Benim kizimda  3.5 yasindq bende gece bezliyodum.gunduz altina kaciriyodu ama hepsini degil bozuk para kadar falam sonrq cisim diyo.bende gece bezi birakip deniyeyim dedim yatarken goturdum gece kaldirdim goturdum bazen yapiyodu bazen yapmiyodu ama 1 ay denedim son zamanlarda gece 2 kere falan yapmaya basladi tuvalete goturdugum halde hicde rahatsiz olmuyodu usutecek diye tekrar gece bezi taktim bezliyorum mecbur.ama benim kizinda o sikintisi var gunduz bazen az bisey kaciriyo bazen degil cogunlukla usutuyomu ne yapiyo bilmiyorum.ama 1 senedir boyle cozum bulamadim.
(928 puan) tarafından
Benimki kaçırmıyor valla baya yapıyor bütün çişini
(382 puan) tarafından
Benimkide bi ara oyle olmustu ama soradan duzeldi memlekete gitmistim resmwn hepsini yapiyodu ama sonra gecti.oluyo bi donem galiba boyle
0 oy
(17,925 puan) tarafından
Havalar soğuk olduğu için canım benim kızım da 3 buçuk yaşında çok şükür öyle yapmıyor ama oğlum 2 buçuk yaşında havalar sogudugundan beri bana çişini söylemiyor ben fark edip götürüyorum bıraksam oğlum da altına yapacak 
0 oy
tarafından
Altına alez kullanabilirsın canım en azından yatağın batmaz . Uykusunda yaptığında komple üstü ıslansın çarşafla birlikte,  bir iki kez seni zorlar ama kendi de rahatsız olur bu ıslaklıktan . Gündüz altına kaçırırsa problem değil kızma ama bilerek yapıp bide gülüyorsa yumuşak davranma. Tuvalet konusunda kızılmaz ama dalga geçiyorsa da taviz verilmemesi gerek. 
(928 puan) tarafından
Bilerek yapıyor valla canım bazen bezi tamamen kestim zaten artık bir haftadır unutsun bezi artık diye kardeşine özeniyor galiba o altına yapıyor diye yatağa geçirmeli alez almıştım zaten lastikli çarşaf gibi onu yikiyorum hergun inşallah alışır artık
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Asla bez bağlama yatağa laylon bez ser öyle uyusun. Sen ne kadar baglasan o yapar 
(928 puan) tarafından
Bir haftadır bağlamıyorum yine yapıyor valla lastikli yatağa geçirmeli Alezi var üstüne yatak koruyucu seriyorum kayıyor gidiyor o da
(2,299 puan) tarafından
Yatağa onu ser hep ama görmesin canm.bende öyle yaptm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
16 cevap 541 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DianaAlmina (547 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
17 cevap 325 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,453 soru

23,761,258 cevap

315,428 kullanıcı

...