0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (1,639 puan) tarafından
Dün kardeşim anlattı is yerinde arkadaşı aynı zamanda karşı komşusu oluyor dogalgaz yardımına başvurmuş şok oldum kendi çalışıyor eşi çalışıyor evleri kira ama arabaları var şimdi onu satıp model yukselticeklermis 1000 tl dogalgaz  yardımı almış haksızlık bu

31 Cevaplar

0 oy
(800 puan) tarafından
Valla nasil cikiyor bu yardimlar anlamadim pandemi destek parasi bile cikmadi bana herkese verdiler sjsjs 
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Bu insanların suçu değil bu devletimizin suçu onun sorup soruşturuyor her türlü görüyor ve nasıl hala yardım veriyorlar ve gerçekten o kadar çok yardıma muhtaç insan varken onlarınki onaylanmıyor mesela 

Ne diyeyim artık Allah yardımcıları olsun
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Allah garibin hakkını bırakmaz ben çok gördüm çevremde ama nasıl alıyor hayret ediyorum kardeşim öğrenci babamın üstüne ev var diye kıza bir lira bile çıkmıyor babamın kardeşime faydası yok millet sigortalı her şeyi alıyor 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Cnm sadece bu değil bugün kuzenim ağladı TOKİ den ev çıkmadı diye. Ve tanıdığı en zengine bile çıkmış bı kaç kişiye şok olduk sözde arastirilcakti nerde
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bu devirde araba lüks değil ihtiyaç bir kere evleri de kira demissin zaten Erdoğan açıklamasında orta gelirli ailelere de destek verilecek demişti o yüzden sen takılma devlet kime verecegini iyi biliyor 
(1,639 puan) tarafından
Canım ayağını yerden kesecek Bi araba lüks değil ihtiyaç ama satıp model yükseltmek lüks bence
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Sonuna kadar katılıyorum. Ben de 1000 tl yardım alsam çok güzel olur, 2000 alsam da güzel olur yani havadan gelen para neden kötü olsun ki ama ben faturamı ödeyebiliyorsam, market alışverişimi yapıyorsam buna başvuramam. Devletin malı deniz yemeyen keriz mantığı ile hareket ediyor insanlar ama sırada bekleyenler varken onların hakkına girmiş oluyorlar. Orada bir tane çocuk bile meyve yiyemiyorsa bırakın bana yardım edilmesini ben o çocuğa yardım etmediğim için hataliyim demektir. 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Altınları dizi dizi olup yok iki evim iki arabam var deyip hava atanlar burda gördük yardım çıkmış diye amuda kalktı ☺️ Bunu dile getirince de cekemiyor kıskanıyor oldukk çok şükür ihtiyacım yok ama KUL HAKKİNA giren cokk görmüşse oldukk.....
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Müslüman bi milletiz ya canım mahşerde bütün milletten tek tek helallik alabilecekler mi bakalım.  Allah akıl fikir versin hepsine . 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Benim anlamadığım devlet bunların başvurularını kabul ediyor mu ? Ediyorsa nasıl ediyor ?
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Maddi durumu çok iyi olan evi olan eşi hem gündüz hemde gece calisan gözünü para hırsı tutmuş o kadar çok insana varki çevremde hiç utanmadan gidip yardım istiyorlar  pes diyorum  böyle yaparak fakir mağdur yetim halkı yiyorlar ce bu çok büyük bir vebal Allah  hesabını soracak
0 oy
(1,456 puan) tarafından

İhtiyacım yok ama sırf meraktan sosyal yardıma başvurmuştum hani ihtiyacı olmayana çıkıyomu gerçekten diye Allah da biliyo ya kalbimi çıksa hepsini SMAlı bebeklere bağışlayacaktım ama çıkmadı diğerlerine nasıl çıkıyo anlamadım torpil dönüyo heralde:)  

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 643 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 353 göst.
0 oy
5 cevap 563 göst.
14 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 354 göst.
4 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu