Kuzum ben özel eğitime veriyorum bilgi vereyim:)28aylik ve sadece baba kelimesi var bizde o da anlamsız bizde bı rapor sürecine girdik ama bu çocuğun il tide okul hayatını etkiliyor çocuk ne zmn yaşıtlarını yakalarsa ozmn o rapor silinecek ve ozmn normal çocuklarla devlet okuluna gidebilecek tek sorun dil ise direkt bı özel eğitim kurumuna git değerlendirme yapsınlar ve yönlendirmeler ben oğlum için rapor cikarmadim zorlu ve can alıcı bı süreç,kendimiz veriyoruz ve yoğun egitiim alıyor . Aylık 7000 bin TL ödüyoruz sadece dil için gondereceksen aylık 2500felan olur tahmini söylüyorum ben sana . Benim tavsiyem çocuğun eksiği sadece dil mi?işaret parmağını kullanıyor mu ?ismine bakıyor mu?oyuncaklarla işlevine uygun oynuyor mu?bu u getir babaya ver dediğinde veriyor mu? Bunlara cevabın evet ise kreş değil kreş içine kapanık yapıyor sadece özel eğitimde dil üstüne calissinlar güzel kaliteli bı kuruma git değerlendirme yapsınlar bakalım eksiği nedir ona göre yönlendirsinler ama bej rapor taraftarı olmadım:)sildirmek zor cidden bir çocuk lise çağına gelmiş ve normal çocuklarla aynı seviyede ama aynı sınıfta sınava girememiş bu beni çok etkilemişti egtirim hayatını etkilemek istemedim çünkü sadece uyyaran eksikliği var bizkmkinde şükür tüm sorun çözüldü şuan hayvanları ve renkleri öğreniyoruz:)hangi sehhirdesin İstanbul da isen yardimvi olayım