Kizlar sizce neden hep erkek tarafi problemli sorunlu sıkıntılı ruh hastasi çevremde olsun burda olsun hep bi erkeğin annesiyle babasiyla kardeşiyle sorunlari var hiç kiz tarafinda problem olana denk gelmedim :)
Bence kaynanalar oğullarına tapacak derecede saplantili olduğu için. Şahsen ben benim çatal dilli su yılanı çıngıraklı yılanın ağzindan bizzat "oğlum benim kocam gibi onunla bi yere gidince bizi sevgili sansinlar diye koluna giriyorum" dediğini biliyorum :D eee elde ne var koca bir hiç 1 senedir gorusmuyoruz mahkemeliğiz :D
Not: bide bana sürekli irem eşinin ailesiyle sorunlariniz vardi naptiniz diye soruyosunuz yorumlarda. Eşimin babaannesi dedesi amcalari haric hiç biriyle gorusmuyoruz kizlar. Annesi ve annesinin ailesiyle olan mahkeme sürecimiz devam ediyor öbür ay 2. Duruşma var ☺️
Kısa ve net söylüyorum hepsı aynı fabrika çıkışı olduğu için
E bizim de abimiz erkek kardeşimiz var ama sorunlu değiliz aslında bizde birilerinin erkek tarafıyız
Ay İrem onu bilmiyorum da )) Şahsen ben benim bizzat bitirdi valla
Erkek annesi olduğum için birsey diyemeyeceğim
Belki erkeklerde kız tarafının ailesinden şikayetçidir ama burada sadece kadınlar var
2 sene oldu kaynanamla birlikte yaşıyorum 1 gün dahi kırılmadım kendi annemden daha çok iyi anlaşıyoruz hersey karşılıklı bence
8 tane gorumcem var onlar bekar ama ayrı yaşarlar İstanbul da çoğu 1 tanesi yanımız da 18 yaşında kendisi kardeşim olsa bu kadar anlasamayizdigerleri de kendi halinde
Çok şükür eşimin ailesi çok saygılı bana karşı bende onlara
Hamileyim başka eve gecicez bebisime o da yapmak hayalimdi en çok bu yüzden istiyorum ayrı ev. inan bazen üzüntü çöküyor içime ama insan kendi düzenini istiyor eşya almak istiyor yeni yeni şeyler o yüzden konuştum kaynanamla bir kelime dahi etmedi dedigi tek sey siz nasıl isterseniz kızım dedi ama 4 ay daha bekleyin eşyalarınızı alın taksitle ödeyin hemde zorlanmazsiniz borçlu gitmeyin başka eve geçim sıkıntısı yaşamayın dedi bende onu dinledim
1,499,207 soru
24,488,391 cevap
357,445 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın