0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar yarın sabah kahvaltıya misafirim var evli çift bnde hamileyken bizi çağırdılar akşam  çok güzel ağırlamıştı şimdi kahvaltılık olarak ne yapabilirim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1 nıye acil

2 nıye emir kipi kullanıyosun ne bıcım post acıyosun 
-Reklam-
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Kahvaltıda bence sunum önemli. Kahvaltiliklari güzel bir sunumla servis edersin. Patates kızartması bence yakışıyor. Haşlanmış yumurtalari ortadan kesip sofraya koy bence diğer türlü yumurta servisi zor oluyor. Sucuk sosis kızartabilirsin. Bence bir çeşit hamur işi yeter. Börek veya poğaça ki börek daha iyi olur. 
0 oy
(122 puan) tarafından
Başlığı düzeltin kapanır postun 
0 oy
tarafından
Yarın benimde kahvaltıya misafirim var,  pankek,  patates kızartması,  menemen, biber kızartması,  poğaça simit, zeytin peynir fln ama ben sunuma önem verdiğim için herşeyi süsleterek şık bir masa hazırlıyorum.  Kullandigim tabaklar takım ve birbiriyle uyumlu oluyor. Lezet kadar görsellikte önemli benim için 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 435 göst.
14 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 602 göst.
15 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Elham (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,375 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 775 göst.
30 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Esilam (4 puan) tarafından soruldu

404,789 soru

12,125,844 cevap

36,484 kullanıcı