Dün e kadar aslında çok bir şey yoktu işten geldi mi yüzü asık olur hemen telefonu eline alır saatlerce ya oynar ya da Tweeter a girer oyalanır öyle olunca haliyle bende ua telefonla uğraşırım ya da bu aralar hobi edindim kendi me bir şeyler örüyorum 9 haftalık hamileyim tedavi ile hamile kaldım ve erkek kardeşim yanımda yardımcı oluyor bana bir kaybım var 13 haftalıkken kaybettin doktor 16. Haftaya kadar dikkat etmen lazım dedi dün tv izliyor güya ikimizde aynı diziye bakmıyoruz ben telefondan açtım izledim o tv den ama elinde telefon gözü hep telefonda tv öyle açık bende kardeşimin yanında bari izlemiyorsun bana ver ben tv izliyim yok ben bakıyorum dedi bende o nasıl bakmak telefondan kafanı kaldırmıyorsun falan dedim sustum kardşeim balkona çıktı bana diyor kardeşin yanında tavırların çok değişiyor ne diye bağırıyorsun (halbuki hiç bağırmadım yemin ederim) onlar gelince değişiyorsun falan bende zaten diğer kaybettiğim bebeğimden doluyum ven tedavi görürken annesigilr demedim çünkü diğer gebeliğimden ağzımdan burnumdan getirdi bunu baştan konuşmuştum zaten benim ailemde bilmeyecekti ama mecburen tedavi aldığım için beni annemlerin yanına gönderdi bizimkiler bilmesin dedi her neyse o öyle diyince ben onlar keyfinden burda değil benim için burda sıkıntım var diye koskoca 22 yaşında çocuk bana iş göstermiyor o zaman anana söyle dedim karım hamile 16 haftaya kadar tehlikeli gelsin kalsın dedim kardeşimi gönderiyorum yok sen bizimkilere bir şey söylemiyorsun falan ama size yemin ederim ilk gebeliğimde bana her şeyi dediker düşük yaptım babamlara geçtim bir kere yanıma gelmediler sadece hastanede durdular telefondan arıyorlar annemle onun ailesi arası bi minibüs ve 10 dklık yer yani çok kırgınım artık başladı ileri geri konuşma ya geçen ailesine gittiğimde annesi bi perde aldı 4 defa o perdenin peşine gitti güya hasta ben hastanedeyken kalkamıyor midesini tutuyor bende dedim senşn annen düşük yaptım bir kere yanıma gelmedi görümcem ağzına geleni dedi ama bir perdenin peşine defalarca gitti geldi dedim bana dediği benim korktuğum başıma geldi sen o çocucğu ailmede bana da düşman yetiştireceksin falan öyle zoruma gitti ki tek dediğim sana düşman yetiştireceğim çocupu senden niye istiyim sen den olmasını istedim zerre haketmiyorsun defol git dedim gece ayırdım yatağı niye böyleler ailesi canı çiğeriyymiş ben neyim dedim bir kere savunmadı ailesine karşı
1,507,699 soru
24,609,454 cevap
364,009 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın