0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından

Kızlar kız bebek için şunlardan öneri istiyorum 

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Port bebe vardi bende ilk zamanlar çok işime yaradı hastaneye falan gidince zaten araba ile gidiyorduk hemen sarıp içine koyardım rahat oluyordu canim
tarafından
Çantası yok bende canım ama benimde sırt çantası var anne bebek olanlar var ya kocaman işime de çok yarıyor vallahi ☺ port bebe de iyi oldu zaten arabamız var nereye gitseydik koyardım içine kucağımda dururdu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay çok gereksiz birşey. Cantasida portbebeside.

Onun yerine puset kilanirsin.

Cantayida sırt çantası all
0 oy
(5,327 puan) tarafından
kiz hastanede o kadar rahat oluyor ki :D
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Aynısı vardı bende :D tıpatıp ilk kızımda aldım ama gereksiz :) çantasını çok kullandım ama küçük kızımda bile kullandım şuan büyük 4.5 küçük 3 yaşında hala duruyor işimi gördü baya 

Ama o portbebe çok gereksiz yere yerine puset daha iyi hem sallanır da

0 oy
(7,106 puan) tarafından
İlk bebeğime bir hevesle aldım iki kere kullandım dağıttım hiç gereği olmuyor pusat vardı onu kullandım bundanda araba alırken hediye vermişlerdi başka bebisi olana sıfır paket açılmamış hediye ettim 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bnde bunda düşünüyodum ama puset le aynı fiyat olunca puset aldım. Hem oto koltugu olarak da kullanabiliyoruz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 234 göst.
14 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miiirayyyy (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 736 göst.
16 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 445 göst.
19 Mart 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde DamlaNur'un Annesi❤️ (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde SessizSes (2,593 puan) tarafından soruldu

411,684 soru

12,393,399 cevap

43,993 kullanıcı

Kategoriler

...