Bugün 3+1 evi dip köşe 2 saate bitirdim. Dün gece bir dolap yerleştirme mevzum vardı postu görenler vardır belki. 2 saate dediğim yer şeyi yaptım dolapların içini sildim yatakları bazanin altına bazanin altındaki oyuncakları çocuk odası dolabına ve çocuk odası dolaindaki kıyafetleri de kendi gardolabima. Bunu 2 saate yapma sebebim tamamen ilbaysın bezi sayesinde dolaplar hep aynalı yoksa 2 saatte bitmezdi. Neyse altıni silip süpürmeden çıktım gittim yattım. Bugün eşim evde çocuklara baktı saat 11 gibi girmiştim tüm Evin halılarıni süpürüp topladım ardından altını komple silip süpürdüm. Sonra ise dolapların dışını ilbaysın muhteşem bezi ile yarım saatte sildim. Gerçekten efsane bir bez. Şimdi ise oturdum sigara içiyorum. Bunları yaparken çocuklar oturma odasında babasıyla oynadıkları için şuan sadece oturma odamın işi kaldı ve tuvalet banyo yıkanacak ondan sonrası yatış işlerimi yaparken her zaman halıları süpürüp toplarım bu sayede hem vileda kolay oluyor hemde süpürmesi. Bilmiyorum bana bu şekilde hem pratik hemde daha temiz oluyor sizin var mı önerdiğiniz yada pratik gelen bir temizlik