0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar neredeyse 3 belki 4 ay oldu sınava çağırmadilar sınav ucreti ödedik bütün belgeleri verdik kursu 2-3 tür arıyoruz biz size geri dönüş yapacaz deyip bidaha aramiyorlar sözde ayin 15 inde e sınav için randevu alınacaktı yine aramadilar çok canım sıkkın bu normal mi ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilen yokmu lütfen 
-Reklam-
0 oy
(15,390 puan) tarafından
Yilbaşindan önce talep çoksa seni sinav listesine yazdirmamişlardir. Arayip baski yap yilbaşindan sonraya kalmasini istemiyorum de. Hem havalar bozulmadan sinava girmek daha iyi. Kar falan yağinca sinav zor olabilir. 
tarafından
Aradım kursu anca oldu vs vs bişeyler dedi adım sınav listesine girmiş ama ocakta olacakmış sınav
0 oy
(440 puan) tarafından
Bence git oraya bir cozumunu bul yılbaşından sonra ücretler artacak diyorlar, başına ücretler arttı bı dert cikarmasinlar borç alıp bende yazılmak istiyordum ama artacakmis vazgeçtim suanlik almam imkansız :( 
tarafından
Bizde zam geleceğini duyduk yazildik ama yılbaşından sonraya yani ocağa kaldı aradım kursu kadın diyor adın sinav listesinde var sınav tarihi verilmedi falan diyor
(440 puan) tarafından
Kuzenim bir hafta önce aldı 45 gün içinde kurslara gitti 88 aldı iki hafta sonrada direksiyon dersleri başladı 45 günün sonunda aldı ehliyetini 5200 tlye, seninki baya uzun sürmüş bune be
tarafından
Valla ya gerçekten sinir oldum canım sıkıldı yılbaşından sonra hem kar yagacak hem herşey zamalanacak bende şans mı var

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sultii35 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Baharkiz (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,692 soru

12,156,680 cevap

36,594 kullanıcı

...