0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (10,302 puan) tarafından
Oğlum a ne zaman kan tahlili baktirsak bağışıklık falan hep alerji değeri çok yüksek en son 2 ay önce bakıldı doktor alerji bölümüne gidin dedi yarına randevu buldum zar Zor ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum internette biraz baktım 20 dk kolunda ilaçla bekler yazıyo imkanı Yok ben onu öyle 20 dk kolunda tutmamam.yaptiran var mı nasıl oluyo sonuç ne zaman çıkar 

6 Cevaplar

0 oy
(484 puan) tarafından
Ben geçen yaptirdim kızıma kolunu kalemle isaretliyorlar sonra ilaçlı beşli bir iğne batiriyorlar dediğin gibi 20 dk bekliyorsun sonra sonucu belli oluyor yani sadece batirinca acı oluyor sonrasinda bisy yok ama 20 dk boyunca kolunu  uzatıp bir yere degdirmemesi gerekiyor 
(10,302 puan) tarafından
Benim oğlum kurtlu asla yerinde durmaz nasıl beklicem 20 dk strese girdim şimdi
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Benim oğlum da 3 aylıkken yaptırdık alerji testi. Kolu küçücük diye sırtına yaptılar. On tane ucunda ilaç olan bir aleti sırtına bastırıyo. Sonra hiç bi yere değdirmeden beklettik yarım saat filan. Alerjisi olan yerlerde kabarıklık oldu. Doktor ona göre bakıp teşhiş koyuyo işte canım 
(10,302 puan) tarafından
Anladım canım.tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Sırtına yaptr canm 
(10,302 puan) tarafından
2 buçuk yaşında yaparlar mı o zaman 20.dk üstsüz durması mi gerekir ayyy stres yaptım uyuyamam şimdi sabaha kadar
tarafından
Canm kolunda hiç tutmaz , sırtında 20 dk tutabilirsin ama tabiki sırtı açık olıcak
(10,302 puan) tarafından
Koldan yaptılar sırt olmaz dedi tabiri caizse anamızı ağlattı hastaneye ayağa kaldırdı hastanede 50 tane çocuk var bir tek bizimki alıyor yani o dereceydi 15 dakika boyunca hiç susmadan ağladı artık kan verirken de acayip ağladı bugünlük de rezillik tozumuzu aldık çok şükür
0 oy
(42 puan) tarafından
Hangi hastaneye buldun cmm bende arıyorum bulamıyorum randevu 
(10,302 puan) tarafından
Başakşehir çam sakura
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Bu kan tahlilinde çıkıyor mu ya benim de oğlum üç yaşında ben de istiyorum yaptırmak bizim ki alerjik rinit gibi nereye gitmek lazimki
(10,302 puan) tarafından
Bize çocuk doktoru kayıt açtı. Yan dal olduğu için çocuk doktoru yönlendirme yapması gerekiyo randevu almak için. Çocuk immünolojisi ve alerji bölümüne gittik. Kolumdan deri testi yapıldı birde 3 tüp kan alındı. Anamızı ağlattı hastaneyi ayağa kaldırdı yeminle
(14,128 puan) tarafından
Ben de istiyorum yaptırmak bizimki de hiç sevmez
0 oy
(240 puan) tarafından
5 aylıktan biri 3 ay arayla yaptırıyoruz ucu plastik sivri bir cisimle bastırıyorlar solisyon döküyorlar 20 dk biyere sürmeden duruyor kontrol ediyorlar yıkayıp 10 dakika sonra tekrar kontrol ediyorlar bu kadar
(10,302 puan) tarafından
Bize 2. Kontrol yapılmadı 15dk onu sabit tutmak çok zordu.sizin ne alerjinjz var bu kadar sık yaptırıyosunuz
(240 puan) tarafından
Çoklu besin alerjisi var süt yumurta dana eti soya yer fıstığı kivi şeftali ceviz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 96 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 188 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu