Oğlum laf dinlemez bir çocuk 3 yaşında net herşeyi konuşamıyor daha benim dediklerimi anlıyor her konuştuğumuzu anlıyor ama.inadina.yapma.dedigim.seyleri yapıyor özellikle kardeşine çok eziyet ediyor arkasından itiyo kardeşinin üstüne yastık koyup üstüne oturuyo üzerine yatıyor oyuncak firlatiyo kızım oyuncakla oynuyor gidiyor elinden alıyor isiriyo vuruyo ittiriyo kızımın üstüne atlıyor başına oturmaya kalkıyor artık bütün gün yapma.oglum vurma oğlum kardeşin o senin kardeş cicis bı oyuncak kardeşine ver birini sen al diye sürekli uyarmaktan tükendim artık sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum vurma yapma diye ama dinlemiyor gidiyor daha beterin yapıyor bu sefer bı tek kardesinede değil bizede kafasıyla ittiriyo bütün yaramazliklari kardeşine gösteriyor birşey dökse ada yaptı diyor çok yoruldum artık ben ben bu çocuğu iyi yetistiremiyorum durumum olsa kreşe vermek istiyorum ama yoook tükendim artık bütün gün uyarmaktan çoğu zaman çocukla evde yalnızım kocam ya balıkta oluyor yada sokakta eve geç geliyor evde de olsa geçer ufak odaya birşeylere uğraşır oğlan yanına gidince de sigara icemiyorum Meloş al şunu bı rahat oturtmadiniz falan diye kafayı yicem artık sinirden stresten kafamda saç kalmadi eşim böyle yaptığı zaman daha öfkeli oluyorum bu sefer daha çok bağırıyorum oğluma sonradan da üzülüyorum ağlıyorum tükendim artık dışardan sağlıklı birisi gibi gözüksemde psikolojik olarak bende hiç iyi değilim biraz rahatlamak amaçlı buraya derdimi döktüm helal edin hakkinizi çok uzun yazdım