0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,744 puan) tarafından
İsmini her söylediğinizde bakıyor mu yoksa bazen 3 4 defa tekrar ediyor musunuz? Kuzum 14 aylık bazen bakıyor bazen defalarca söyleyınce bakıyor . Bır de mesela annen nerde yada baban nerde diyince bizi göstermiyor yada dönüp bakmıyor . Ama anneyi öp diyince yada babayı gelip öpüyor ilk anneliğim tecrübesizim . Onun dışında  her komutu yapıyor veya ağaç nerde diyince orda diyor ağacı gösterip işaret ediyor 

3 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Yani birsey daldığı zaman mı bir kaç kere  tekrar ediyorsunuz bu çok aksatilmamasi gereken bir konu canım sen için rahat etsin bir uzmana götür senin farketmedigin belki bisey vardır 
(1,744 puan) tarafından
Evet bişeylerle uğraştığında falan soyleyınce bakmıyor
(100 puan) tarafından
Bir şeylerle uğraşınca duymaya bilir o normal canım genel hareketlerinde ve tepkilerine sıkıntı yoksa bence problem etme sonuçta daha küçük
-Reklam-
0 oy
(2,374 puan) tarafından
Benim kızda 14 aylık ismini her cagirdimda bakıyor beni babasını nene teyze tanıyor ama daha ağaç  göster sem tanirmi bilmiyorum ve ben çocukları kıyaslamayı doğru bulmuyorum her çocuk farklı bence,:)
(1,744 puan) tarafından
Amacım kıyaslamak değil bilgi almaya çalışıyorum yanlış güden biseyler var mı diye
0 oy
(9,621 puan) tarafından

Daldığı bise varsa ismini tekrarlıyorum ama normalde kızım her seslenmemde bakar 2 buçuk yaşında ki oglum bile bazen seslenince bakmıyo işine gelmiyo heralde,bazen tınlanmadıgımı hissediyorum :D

(1,744 puan) tarafından
Anladım canım bilmiyorum bakmayınca tedırgın oluyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 97 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 973 göst.
0 oy
7 cevap 229 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde brck (272 puan) tarafından soruldu
0 oy