Kizlar o dönemde Facebook meşhurdu benimde kanımın deli aktığı zamanlardi 20 yaşındayim gözüm hiç bir şeyi görmüyordu yani savaşa cagirsalar gidecektim . Hatta şehit haberlerinde çok zoruma giderdi benden küçükler şehit oluyorken ben ben burda çamaşır katılıyorum diye .... Neyse o sıralar PKK operasyonlari had safhada idi . Bende habire paylaşıyorum ölmüş halleri olsun yakalanmış hallari olsun . Haber sayfalarında sürekli bizi savunuyorum . Askerimizi şaha çıkarıp pkkyi yerin dibine sokan laflar ediyorum.. Neyse o dönemde bana çok mesaj geldi ama bir tanesi aşırı küfürlü idi bende kendime yediremedim gittim şikayet ettim Maltepe adliyesine. Üzerinden nerdeyse 8 sene geçmiş daha yeni biri aradı . Yalvardı yakardı abla ben o zaman 14 yaşındaydım bu yaşımda yaşanan bir olay için hayatım mahvoluyor nolur şikayetini geri al ben esnafım emlakcilik yapıyorum . Müteahhitlik yapıyorm sınavlara giremiyorum sırf bu yüzden. 6 senedir face kullanmıyorum onu da ben yazmadım internet kafede açık kalmış birileri yazmış falan filan ne istersen yaparım paraysa para ya da başka bir şey ama nolur şikayetini geri al dedi. Numarami nerden buldun dedim ilkten arkadaşlar faceden Instagramdan buldu dedi sonra da ben savcılıkta şikayet kagidindan aldım dedi . Velhasıl konusmalarda uydurmalar var . Ben sıradan vatandaş olsa alırdım şikayetimi ama PKK'lı olduğunu düşünüyorum. Çok yalvardı bir sürü ozurler diledi . Ben şu partiye mensubum 6 yıldan beri dedi nasıl o kişi ben olabilirim ki bla bla bla... Her şeyi 6 yıla bağlıyor ama olay 8 yıllık . Üzüldüm de bir yandan . Siz olsanız ne yapardınız?