0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Kızlar 2 gündür yerden kalkamıyorum bi tek ben değil ev halkı hepimiz öyleyiz ve ben inanın konuşmaya korkuyorum boğazım o kadar ağrıyor bide ağzımdan nefes alınca öksürük tutuyor sanki ciğerlerim yerinden çıkıyor aynı korona gibi. Doktora da gitmedim acaba bebeğe zararı olur mu onu etkiler mi? Neden bilmiyorum hiç olmadığı kadar hareketli ben ac kalınca asla oynamazdı şuan hiç farketmiyor gece gündüz hareket halinde 23+5 haftalık  hamileyim.

2 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
13 haftalık hamileyim bir defa gittim serum verdiler başka birsey bile yapmadılar yani bence çok etkilenmiyordur 
(1,256 puan) tarafından
Korona bundan kolay di cidden
(115 puan) tarafından
Valla serum yesem belki biraz toparlanirim bende böyle olunca ev ahalisi ac kalıyor. Korona dan beter gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hastalandım 16 haftalıkken grip oldum

18 haftalıkken de kovid oldum

Şükür birşey olmadı bebeğime gayet sağlıklı doğdu. 
(115 puan) tarafından
Ya ne bilim ben korktum çünkü öksürurken kendimi çok zorluyorum bide ağrımayan yerim yok ne bilim anne karnında sonuçta etkilenebilir diye düşündüm
(115 puan) tarafından
Maşallah senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
tarafından
Birşey olmaz korkma. Ben hastalandiktan sonra hergün 1 su bardağı kaynamış suya 1 tane limonun suyu ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içtim hergün , ben de çok öksürüyordum çok iyi geldi tavsiye ederim.
(115 puan) tarafından
Olmazsa denicem onu da canım şimdi pekmez yaptım yağda o biraz boğazımı rahatlattı ama dediğini de denicem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Btl33.! (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.

414,121 soru