0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bugün kontrole gittim ultrasonda amniyon sıvısı yeterli dedi kilo söylemedi

Baş geliş dedi. 

Nst de hemşire kağıdı verirken minik minik sancılar hissediyor musun dedi hayır dedim 

Bir haftadır adet sancısı gibi arada oluyor belimde de. 

Doktora gösterdim nst gayet normal dedi 41 e kadar yolun var sık sancılar kasılmalar olursa veya suyun falan gelirse acile gel dedi 

Şuan evdeyim

Oğlum 39 da doğdu kızım ,40 şuanda tam ve bakalım artık iyice ağır hissediyorum yürürken bile yercekimine uğruyor karnım Sanki

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canım az kaldı Allah'ın izniyle hemencecik doğar 
tarafından
Canım bide kan verdim aile hekiminden sonucu alabilirsiniz dedi çünkü hastane uzak bize baya. Fibrinojen değeri kırmızı işaretli doktora göstereceğim ama kan pıhtılaşmasi falan diyo internette inşallah bir sorun olmaz yaa
-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından

Benim de ikinci hamilelikte tam 40 haftayi doldurmustuk ...

Plates topunun uzerine oturup daire ciziyormus gibi hareketler yapin bu hafifce tetikliyor ...lutfen arastirin ...

Hamdolsun egzersiz yapip uyudum  gece suyun gelmesiyle dogum sureci basladi ..ne oldugunu anlamadan cabucak dogmustu oglum :)

İkinci gebelikte cok cok kolay oluyor inanin :)

tarafından
Umarım
Kan verdim hastane uzak ve aile hekimliğinde sonucu alabilirsiniz dedi doktor
E nabiza baktım fibrinojen kırmızı işaretti. Araştırdım kan pıhtılaşmasi vs diyo ay bilmiyorum inşallah bir şey olmaz şimdiye kadar öyle bir şey yoktu
0 oy
(15,946 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Küçük kızım 40+5 günlükken doğdu vakti saati geldiğinde gelicek annesi ❤️☺️
tarafından
:'( kan verdim e nabiza baktım fibrinojen kırmızı işaretti ama araştırdım kan pıhtılaşmasi vs diyo umarım bir sorun olmaz hastanede uzak
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Allah sabır gayret versin canım inşallah sağ salim alırsın kucağına 
tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 192 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.

412,673 soru

12,424,693 cevap

45,414 kullanıcı

Kategoriler

...