Öyle bi kural yok hiç bi doktor illaki organik olcak bebek tarhanası bebek irmiği deyip tutturmuyo açıkçası bunların da para tuzağı olduğunu düşünüyorum sebzeleri normal manavdan alırım meyveleri de mercimek pirinç açık satan marktten açık alıyorum paketli değil ama normal market yani organik değil süt alıp kendi. Yoğurt mayaliyorum cevizi kuruyemis iden aldım ince kabuk olmasına ve tatlı olmasına dikkat ettim sadece peynir olarak Pınar labne kullanıyorum sutumden ayridigim kaynaklarda tereyağı yapıyorum ha yoğurdu kendim yapmasam tereyağını da pınar ya da Sütaş alırdım tarhana daha hiç yemedi evdeki tarhanadan vercem özel onun için almayı düşünmüyorum pekmezi köyden geldi bu kadar hiç öyle özellikle her yediği organik olsun diye takilmadim öyle de alışması lazım ne zamana kadar öyle olcak yani bu yumurtasını organik olsun dedim o da allerji yaptı onu da almıyorum artık sen şeker ve tuza dikkat et yememesi gereken besinleri verme yeter mantar patlıcan bal süt faan 1 yaşına kadar yasak ya o şekilde