0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (14,128 puan) tarafından

Kızlar kizlarrrrr nasılsınız☺️❤️şimdi ben bu tarz şeyleri nadir yapıyorum netten bak bak bir suru tarif için şişti valla:Dhamarat olmamak böyle bir şey demekki:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠DKakaolu fındıklı bir kek yapmak istiyorum kalıpta. üzerine çikolata ya da sos işte neyse onu dökmek istiyorum tarif verir misiniz direk yapabileceğim☺️şimdiden teşekkürler♥️

4 Cevaplar

0 oy
(51,328 puan) tarafından
kek olarak var bayatlamayan kek diye eve gidince veririm tarif
(14,128 puan) tarafından
Peki benim hiçbir şey yapamam☺️pasta yapmaya karar vermiştim ama malzeme.almaya gidemedim:⁠-⁠Dyarında göreve yazmışlar yine gidemem sanirim.sen at yine de dursun☺️
(51,328 puan) tarafından
cok iyi oldu bu bende unuttum uyumak icin yattım yarın atarim artik ☺️☺️☺️☺️☺️
(14,128 puan) tarafından
Tamam o zaman :⁠-⁠D
(51,328 puan) tarafından
trip atsaydin kalkip çekecektim hatirin icin ☺️ seviyorum seni hadi iyi geceler
(14,128 puan) tarafından
Kız zaten bu saatten sonra kim yapacak☺️☺️uyu uyu iyi geceler
-Reklam-
0 oy
(13,559 puan) tarafından

Çikolata sos dokeceksen ıslak kekin kekini yapmanı öneririm içine fındık koyarsın  :)

(14,128 puan) tarafından
Aslında uykusu çok güzeldi dişlerden sonra bozuldu en son yedi buçukta içti işte on buçukta uyandik
(13,559 puan) tarafından
2 yaşına kadar huzur yok kuzum bu bi gerçek  :)
(14,128 puan) tarafından
Evet ilkinde 26 aylıkti sallamayi kestim öyle düzeldi uykusu kolikti o çok aliskindu sallanmaya kız bebekten bebeğe de değişiyor arkadaşım oğluna sütünü iciryodu bir biberon çocuk sabah kalkıyordu bir de az iciyo ya ondan da işte sk kalkiyo
(13,559 puan) tarafından
Aynen canım muhtemelen dene yanıla ogrencez inşallah  :)
(14,128 puan) tarafından
☺️☺️♥️♥️
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Efsane güzel kek yaparım :D kalıbın boyuna göre 3 veya 4 yumurta 1 bardak şeker ile.cirp köpük köpük olsun bir bardak süt yarım bardak sıvıyağ ekle tekrar çırp sonra un kabartma tozu vanilya ekle ben genelde kakaolu yapıyorum 1 buçuk bardak un yeterli oluyor baktın cıvık en fazla 2.bardak.un kat.undan sonra içine ne.katacaksan fındık fıstık neyse onları azıcık una.bula kat hamura kalıbını güzelce yağla ver fırına 200 dercede pisiriyom.ben genelde ilk yarım saat hiç açma fırın kapağını sonra kontrol ederek pişir 
(14,128 puan) tarafından
Teşekkür ettim ay akşamı ettim onu yapsam bunu mu yapsam diye pasta mi yapsam dedim.sonra
0 oy
(3,679 puan) tarafından

image

Bu kekin tarifini vereyim sana herkes bayılıyor:) fındık ve çikolata damlacıklari koyuyorum

(14,128 puan) tarafından
Güzel gorunuyor yaş pasta mi yapsama döndüm eşim kek sevmiyor da☺️

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 535 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 600 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
+1 oy