0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,044 puan) tarafından

Gülüşlerini yakalamak zor da olsa başardım:D

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayy o tavşan duduşların gülüşüne bayıldım, maşaallah sana teyzeciğim ❤️❤️
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi ☺ yüzüstü hiç sevmiyordu ilk defa böyle mutlu biraz da tembel kafasını kaldırdı sonunda onun mutluluğu sanırım:D ❤❤
tarafından
Benim oğlumda pek sevmezdi kaldırsada başını durmazdı sonradan alıştı. Aaa ama annesi sarf ettiğiniz kelime hiç hoşumuza gitmedi sizsiniz tembel :) sadece keyif minnoşu olabilir, zorları sona saklamış olabilir o kadar ama asla tembel değil hıhhh :) , teyzesinin balı öpüyorum o saçları kırpılmış başından ❤️
(10,044 puan) tarafından
Yani tembel demek istemedim evet:D keyif minnoşu güzelmiş gerçekten beğendim, işte acemi anne olunca nasıl isimlendireceğimizi bile bilmiyoruz:))) biz de seni öpüyoruz teyzesi teşekkür ediyoruz bu güzel sözler için ☺❤
tarafından
Ayy aşk olsun öyle demek istemedim tabiki, acemi felan değilsin aslaaa, acemi anne diye birşey yoktur bence zaten :) seviliyorsunuz güzel kızlar ❤️
(10,044 puan) tarafından
Öyleyim bazen ama bu tavşan beni çok yoruyor ama canı sağolsun, her zaman aşk olsun bencede aşk güzel:) sende seviliyorsun tatlı dilli teyzesi❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Maşallah  cnm  allahım esirgesin inşallah 
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz kuzum Amin inşallah ☺❤
+1 oy
tarafından
Oy oy oy teyzesi kurban minik tavşanım benim❤️❤️❤️ Masallah sana prensesim
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi ☺❤
+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Bizimkini boyle koyunca basliyo ne varsa kemirmeye icime sinmiyo emekleme derdimiz yok nasilsa anasi tasıyo kucakta ☺️ 
(10,044 puan) tarafından
Hiç durmuyordu ilk kez gülücükler saçtı böyle durunca ☺ dimi yaa gak diyorlar gidiyoruz guk diyorlar anne orda ohh miss:D
+1 oy
(6,769 puan) tarafından
Oyyy tontisim benimm ne guzelde gülüyor ❤❤

Bak nasıl sevmiş annesi yüz üstü yatmayi☺teyzesi kurbanlar olsunn ❤❤❤
(6,769 puan) tarafından
Sever artık öyle yatmayı kuzum☺☺yavaş yavaş kendide dönmeye başlar minnosumun. Masallah balima ☺❤❤
(10,044 puan) tarafından
Ayy inşallah Büşra'mm nasıl mutlu oldum ama ☺☺ ❤
(6,769 puan) tarafından
Kollarinida nasıl yapmış tombisim☺hamur yoğuruyor gibi bodyguard gibi☺☺tontik kollarını isirdigim ❤❤ böyle yatınca çok rahat gaz çıkartıyorlar kuzum Berat 'ı ben böyle yatırıyorum pıtır pıtır yolluyor ☺
(10,044 puan) tarafından
Hahaha hamur yoğuracak büyüyünce annesiyle balım :D aman çıkartsın valla pırt pırt o çıkardıkça eşimle biz parti yapıyoruz ☺ Berat paşamıda öpüyorum canısı ❤❤
(6,769 puan) tarafından
Yoğurur tabiki tombik elleriyle❣☺hahah en sevilen ses o gaz sesi☺☺❤ . Teşekkür ederiz teyzesi sende balimi öp o tombik ellerini kollarını isir❤
+1 oy
(468 puan) tarafından

Ömrü gülüşüne benzesin<3

(10,044 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah Allah razı olsun ❤❤
+1 oy
tarafından
Allahım saçsız kafasını yesinlerrrr☺️☺️❤️❤️❤️
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz tatlı teyzesi hahaha tam bir sapşik dimi☺☺❤❤❤
tarafından
Evett tam ısırmalıkk ❤️☺️
+1 oy
(135,940 puan) tarafından
Kız yerim seni bu pazar gunu mutlulugumu ❣❤❣❤
(10,044 puan) tarafından
Hem pazar günü hem de başardım kafamı kaldırdım mutluluğu kuzum ☺❤❤
+1 oy
(2,332 puan) tarafından
Oy maşallah sübhanallah yerim o keltos kafasını ya ☺️
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi ☺❤
+1 oy
(4,757 puan) tarafından
Oyyy maşallah çok tatlı Rabbim bağışlasın kuzum benim yerim ben onu ya maşallah süphanallah Rabbim nazardan korusun kuzumu gülüşüne kurban olsun teyzesi 
(10,044 puan) tarafından
Aminn kuzum inşallah Allah razı olsun tatlı  teyzesi ☺❤❤ Asmini öpüyoruz Deryammm❤❤
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnn kuzum aminnn öperim bizde sizi öpüyoruz balım ❤️❤️❤️
+1 oy
(5,326 puan) tarafından
Maşallah rabbim bağışlasın kel kız senii❤
(10,044 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah ☺❤
+1 oy
tarafından
yumus ellerini boncuk gozlerini yerim gel elâ sana gulme dersi versin minnak kuzum♥️♥️♥️❤️❤️
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi Ela ablasından çok ders alması lazım bu minnak kuzunun ☺☺❤❤❤❤
tarafından
ela hep gülüyor uykusunda bile :) gelsin minnosum ela güldürür onu :) bende manayla sevmis olurum :)❤️♥️
(10,044 puan) tarafından
Ela çok tatlı maşallah kuzuma hep gülsün zaten:) Asena'da gülüyor fakat ne mümkün kamerayla yakalamak :)) ❤
tarafından
hepsi cok tatli canim benim her halleri güzel ❤️♥️
+1 oy
tarafından
Oyyss maşallah sana prensesee ❣❣
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi☺❤
+1 oy
(2,103 puan) tarafından

Ama seni yerim yaaa beeeen<3

Bir tere ıstırabiliymiyim 

(2,103 puan) tarafından
Djkajdkaks alışır alışır korkma ben kızımın parmaklarını ısırıyordum şimdi sürekli ısırayım diye ağzıma sokuyor :D ısırayım diye saçımı tutup karnına götürüyor:D
(10,044 puan) tarafından
Hahaha deliii yaa parmaklarından ne istedin çocuğun:D maşallah kuzuma kaç aylık:)
(2,103 puan) tarafından
Dgshjsjssj sosis gibi çok lezzetli
10. Ayına giricek kuzum
(10,044 puan) tarafından
Maşallah sen büyütmüşsün kızını Allah'ım sana bağışlasın yavrunu canım benim:* ❤
(2,103 puan) tarafından
Allah razı olsun yavrum cümlemizin. Rabbim evlatlarımizi bizlere bagislasin inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 489 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 540 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 511 göst.

412,680 soru

12,424,468 cevap

45,403 kullanıcı

Kategoriler

...