0 oy
127 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (765 puan) tarafından
Az maliyetle sürpriz ne yapabilirim fikir istiyorum kizlarrr

3 Cevaplar

0 oy
(6,085 puan) tarafından
Minik kırmızı mumlar ve gül kurusuyla masa süsle pasta al en sevdiği yemekleri yap biraz süslen işte bu :) 
(765 puan) tarafından
Çok sağol canım benim
(6,085 puan) tarafından
Ben bu sene doğum gününde o işteyken yakın arkadaşlarını ve eşlerini çağırdım masa süsledik birlikte yiyecek içecek hazırladım çok mutlu olmuştu :)
(765 puan) tarafından
Yaa ne güzel dusunmussunn
(6,085 puan) tarafından
Aynen çok masraf olmadı hemde mutlu oldu iyi oldu yani :)
-Reklam-
0 oy
(135,959 puan) tarafından
0 maliyetle icten bi sarilma kucuk bi opucuk yeterde aetar bile illa masa yemek pasta hediye gerek yokki
(765 puan) tarafından
Öyle canımda hep bu dediğini yapıyorum ama o herseferinde çok şey yapıyor bana yemekler hediyeler bu sefer bende çok pahalı olmadan bisiyler yapmak istedim o yüzden kızlara fikir sordum
0 oy
tarafından
Valla geçen sene borç var harç var dedi hiç bi özel gün kutlamiyoruz diye söz verdirdi ne sevgililer günü ne doğum günü hadi onlar neyse de ilk evlilik yıldönümümüz ilk anneler günü hiç birini kutlamadi doğum günümde geldi ben prensesime ne hediye alıyım dedi ben ne işteyim öyle deyince yok bişey istemiyorum dedim 100 TL ara verdi geri de ay sonunu yetistiremedim dedi geri aldı hadi onu adı kaynanam 100 TL verdi onu da aldı annem 100 TL verdi onu da aldı yedi ****** bende belki anlar o da bişey yapar diye babalar gününde oğlanı süsledim tek tek harf harf uğraştım babalar günün kutlu olsun yazdım fotoğrafını çekin attım hayv.n oğlu hayv.n anlamadı ocağın 7sinde doğum günü dışarı çıkamam çocukla tek başıma malzeme aldım normal sade bi kek yapıp sade krem santiyle kaplicam üstüne beyaz büyük güllerim var onları koycam kalp şeklinde ıslak kurabiye yapmayı düşünüyorum küçük odaya orta sehpaya ortaya pastayı koycam kenarına 2 tabağa kalp kurabiyelerden koycam kaynanamda sahte gül yapraklari vardı onu aldım 2 kırmızı mumum var büyük onları yakcam kadehlere de vişne suyu koycam kendim giyinirim oğlumu giydiririm o işten gelmeye supriz yapcam hiçte haketmiyo da yontmaya çalışıyorum kakası o yapmiyo diye bende yapmasam kaynanamla kayinbabam gibi oluruz 50 senelik evli koca karı gibi 
(765 puan) tarafından
Valla ne yalan söyleyeyim üzüldüm yani okuyunca aslında o yapmıyorsa değil yaptır bari mesela akşam pasta al gel de sen yaptır ona sadece kendin yapacagina yapa yapa senin önem verdiğini görecek yapmaktan keyif alacaktır heralde para konusunda bişi demiyorum herşey ateş pahası malesef 2 ekmek 1yogurt alıyorsun cepte para kalmıyor öyle zamandayiz :(
tarafından
Kız bacım söylemesi ayıp kazaniyo ya yok değil ev kira değil şükür öyle içkisi sigarası da yok çocuk bezini bimden alıyoruz mama desen herşeyi yiyo bi yandan da emiyo öyle masrafı da yok üst baş desen valla bu kış bi hırka almadık kaynanam annem çok aldılar yeni doğum yaptım diye hep 1 yaş kışlık almışlar onları giyiyo mevlüt okuttum o zamanda herkez 1 yaş yazlık almışlar yazlığı da var daha çocuk doğdu doğalı bu ay 2 oyuncak aldık oyuncağını bile kayinbabam aliyo çocuğun hiç bi masrafi yok ben cebime 5 kuruş koymam paramız ortada durur eşimde koymaz ihtiyacı olan ordan alır elektirikdaha 200 TL odemedik su 100 TL'yi asmiyo öyle elalem gibi masraflı değiliz tutumluyuz canımız isterse bogazimiza harcarız bu çocuğun geecegi diyo diyo birikim derdine dusuyo ayda 2 bin 2 bin ayiriyo kenara kim yapabiliyo bu kadar tamam çocuğumuzun geleceği önemli de ayda yılda bi özel günlerde olsun birbirimize bi hediye alamicaz mi bi yemeğe cikamicaz mi anneler gününde bi gül alıp gelse çocuğun geleceği mi kararcak yok ya cimriliginden he bilmediginden değil he nisanliyken har ay bi hediye alırdı bana ilk telefon aldı ikincide tektaş yüzük aldı evlilik teklifi etti 3uncu de kalpli kutu almış içini aburcubur doldurmuş 4uncude albüm almış içine fotoğraflarımızı cikarttirmis notlar yazmış yılbaşında çiçekle çikolataya bi kat elbiseyle geldiler hatta şaka yapmıştım bi daha mı isticeksiniz diye birinde bot aldı birinde mont aldı sevgililer gününde 2 çanta 2 tane gecelik bi panduf 2 elbise 2 şal almış daha unuttuğum vardır sevgililer gününde bizim oturduğumuz ev tadilsttaydi her odaya banyoya tuvalete kadar paket paket hediye koymuş masa getirmiş boş eve pasta almış ben seviyorum diye kahve almış su ısıtıcı getirmiş evlerinden pastayla kahve içtik orda yapsa bilir her seytanligi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 374 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 564 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Selva16 (20 puan) tarafından soruldu

412,761 soru

12,427,363 cevap

45,545 kullanıcı

Kategoriler

...