Valla geçen sene borç var harç var dedi hiç bi özel gün kutlamiyoruz diye söz verdirdi ne sevgililer günü ne doğum günü hadi onlar neyse de ilk evlilik yıldönümümüz ilk anneler günü hiç birini kutlamadi doğum günümde geldi ben prensesime ne hediye alıyım dedi ben ne işteyim öyle deyince yok bişey istemiyorum dedim 100 TL ara verdi geri de ay sonunu yetistiremedim dedi geri aldı hadi onu adı kaynanam 100 TL verdi onu da aldı annem 100 TL verdi onu da aldı yedi ****** bende belki anlar o da bişey yapar diye babalar gününde oğlanı süsledim tek tek harf harf uğraştım babalar günün kutlu olsun yazdım fotoğrafını çekin attım hayv.n oğlu hayv.n anlamadı ocağın 7sinde doğum günü dışarı çıkamam çocukla tek başıma malzeme aldım normal sade bi kek yapıp sade krem santiyle kaplicam üstüne beyaz büyük güllerim var onları koycam kalp şeklinde ıslak kurabiye yapmayı düşünüyorum küçük odaya orta sehpaya ortaya pastayı koycam kenarına 2 tabağa kalp kurabiyelerden koycam kaynanamda sahte gül yapraklari vardı onu aldım 2 kırmızı mumum var büyük onları yakcam kadehlere de vişne suyu koycam kendim giyinirim oğlumu giydiririm o işten gelmeye supriz yapcam hiçte haketmiyo da yontmaya çalışıyorum kakası o yapmiyo diye bende yapmasam kaynanamla kayinbabam gibi oluruz 50 senelik evli koca karı gibi