0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 9 aylik d vitamini nı bayadır unuttum vermiyorum gelişimini etkiliyor mu mesala kilosunu falan

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiç vermeywn ben posttam uzaklasim
(2,987 puan) tarafından
Bende vermiyorum vermedim hiç
(1,089 puan) tarafından
Ben de vermiyorum çoğu zamn unutuyorum
(4,366 puan) tarafından
Adaşım arkandan geliyorum:)
(Sebebi 3 aylık oğlumun bıngıldağı 1 aylıkken kapandığı için doktorum verme dedi)
tarafından
Linç yerim diye düşünürken sağolun kizceler sjsj

Sizde bendenmissiniz ☺️
(2,987 puan) tarafından
Ben hamile iken de kullanmadim ki doğal beslendim kziimda 35 haftalik olmasına rağmen 3.500 kg doğmuştu yani çok ilaç damla taraftarı değilim kendimi iyi hissettikten sonra tahlilerim.guzel olduktan sonra bence gerek yok
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Dişlerin daha sağlıklı olmasını destekliyor vs kış aylarında özellikle verin diyor doktorlar bişey olmaz bu saatten sonra düzenli ver
(278 puan) tarafından
Kan damlasını da unuttum bsy olurmu
(7,456 puan) tarafından
Ne kadar süre vermedin ki
(1,386 puan) tarafından
Kan damlası önemli. Beyin gelişiminden vücut gelişimine etkisi çok fazla. Dojtor bize emzirdigin sürece birakmak yok dedi.
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Çok önemli bişey olmaz teline alarm kur öyle unutmazssin artık vermeyi kış ayı dayız vermeye devam et bence 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Kızım 17 aylık hala kullanıyorum şimdiye kadar unutmuşsun ama bundan sonra düzenli vermeni öneririm 
(3,505 puan) tarafından
Hayır tahlilleri güzel çıktı ama Dr umuz 2 yaşına kadar kullanmami önerdi gelişimi için
(14,139 puan) tarafından
Öyle mi bir yasina kadar biliyordum ben de ondan sordum
(3,505 puan) tarafından
Bende öyle biliyodum hatta yaşından sonra kullanmayı bırakmıştım ama Dr öyle diyince tekrar başladım canım
(14,139 puan) tarafından
Anladım ☺️tesekkurler
(3,505 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Vermen lazım canım bende düzenli vermiyordum kan değerleri düşük çıktı düzenli veriyorum şimdi 
0 oy
tarafından
Mutlaka ver canım, daha üç gün önce doktordaydik, ilaçların baş düşmanı doktorumuz ilk d vitaminini sordu yine. Her gittiğimizde kapıdan girer girmez ilk sorusudur. İki yaşına kadar devam edecek. Kahvaltı yaptırırken onu da alın yanınıza hemen verin, alışkanlık oluyor zaten. Özellikle kışın ben de içerim her gün 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 373 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 99 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 178 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,472 soru

12,386,379 cevap

43,543 kullanıcı

Kategoriler

...