0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (2,030 puan) tarafından
Ağrı yapar mı ağrır mı dedim sol meme de vardı süt birikimi dedim bugün gittim sadece sol mu dedi evet dedim sağa da baktı meme de alt tarafta ceviz kadar kitle varmış hiç farketmedim hiç eşime gelmedi hiç ağrısı sızısı yok bugün doktor söyleyince ekledim gerçekten ceviz kadar büyük devlet ultrasonu çok uzatıyor diye özelde çektirdim sonucu devlete göstereceğim biyopsi istedi iyi huylu mu kötü mü parça alacaklar 

4 Cevaplar

0 oy
(5,141 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşaallh iyi huyludur
(2,030 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Ne şikayetle gitmiştin ? 
(2,030 puan) tarafından
Benim 4 sene önce ilk çocuktan sol meme de kum gibi yara gibi sertlik vardı gitmiştim süt birikimi dedi ama bu sene o çok büyüdü canımı çok acıtmaya başladı koluma kadar vuruyordu onun için gittim sağ meme de bişey var mı dedi yok dedim ama doktor baktı sen bunu farketmedin mi dedi neti dedim burda da var sol meme den daha büyük kocaman dedi o ana kadar asla sağ meme deki nden haberim yoktu ama kalktım hemen bir baktım ceviz kadar memede alt tarafta yuvarlak kitle var asla acımıyor ve asla farketmedim
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah iyi huylu dur annemin kötü huyluydu malesef onunda sağ göğüs aldılar şimdide diğer gosustede var 
(2,030 puan) tarafından
Ya onun ultraonda mı belli oldu yoksa parca aldılar sonra mı nasıl oldu
(7,373 puan) tarafından
Annemin son evdeydi canım gogusu içine çökmüştü ağrı olmadığı için hissetmemis ağrı yapmayan kötü huyluymus parça aldılar direk zaten bize kötü huylu demişlerdi sonra konuşuldu annemin yüzüne dedi doktor gogusu komple alacaz kötü huylu diye aldılar hayla tedavisi devam ediyor
(2,030 puan) tarafından
Benim sol meme ağrılı ama asla farketmedim dün doktorda öğrendiğim sağ meme de Ceviz  kadar kitle varmış doktor sağda bişey var mı dedi yok dedim ama sağdaki gizli ve ağrısız Dı hiç farketmedim hala da kanser teyzede benim
(7,373 puan) tarafından
Ağrısız olan evet gizli oluyor canım onu aksatma hiç önemli bir şey gerçekten anneminde ağrısızdi ondan farketmmemisti bide annemin son evre bu yüzden ameliyattan çıkmayabilir dediler çok şükür sağ salim çıktı
(2,030 puan) tarafından
Randevu düşmüyor ne yazık i sağlık bakanlığını aradım bakalım dönüş yapacaklar
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canm inşallah iyi huyudur. Erken teşhis her zaman iyidir. Rabbım bebeğinin hürmetine şifa versin   bitanem<3

(2,030 puan) tarafından
Sağol canım benim inşallah 3 tane meleğim var bana ihtiyacı var inşallah bişey yoktur ama çok sinsi yerde ve kocaman olmuş haberim yok
tarafından
Yaaa aslında biz kadınlar herkese yetişmeye çalışırken kendimizi hep anlatıyoruz.  Halbuki en önce kendimize bakmalıyız ki onlara yetebilelim.  6 aya bir ne var yani gitsek kontrol olsak ama yooookk nerdeee... iş güç derken hep kendimizi erteliyoruz.

Rabbım sofa verir sen taşa etme . İllaki derdi veren Rabbım derman da verir
(2,030 puan) tarafından
Mesela 3 çocuğu kime bırakıcam nasıl bırakıcam derdinden gidemedim belki de iyi dir ama bilmiyorum eşim para aldı almadı para kalmadı derken kaç sene geçti
tarafından
Öyle oluyor canm malesef. .. diyorum ki hep bi bahaneyle kendimizi erteliyoruz.  Ama buna şükür. Allah dermansız dert vermesin
(2,030 puan) tarafından
Amin amin bakalım sonuçlar ne çıkacak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 375 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu