Bebeginiz uyurken en az 1 sefer nefesini kontrol ettiniz mi? Ben 10 sefer kontrol ettim hastalanacak diye aklinin cikmasi ustune titremek o asi olurken aglamak keske bana yapilsa demek annelik demk anne olunca annemin kiymetini daha iyi anladm
1 sefer mi sürekli odasındayım üstünü mü açtı ağzımı kapandı bahaneler bahaneler uydurup soluğu odasında alıyorum aşı konusunda doktora aşıyı bana yapın sütümden ona geçer demişliğim var karikatürden esinlenip :D anne olmak sana gelen bana gelsin demek sen ağlama ben ağlarım sen üzülme ben üzülürüm demek kısacası Sözü Halime'nin Ertuğrul'a cenk etmeye giderken ki söylediği sözlerle kapatıyorum Gözüne yaş Ayağına taş Değmesin bal Kızım ❤ :D
Benim daha bebeğim yok yegenime öyleydim hatta ben herkese öyleyim kaldi ki bebeğime nasıl olurum
Eline saglik canm beni anlatmissin 33 günlük bebeğim aynı şeyleri yaşıyorum Allah hepsine guzel ömürler nasip etsin
Sürekli yapıyorum canım aynen annelik işte, aşı olduğunda gece hiç uyumuyorum nerdeyse sürekli ateşini ölçüyorum sanki o aşıyı kalbime saplıyorlar
Eğer 1 saatten daha fazla uyursa kontrol ediyorum evet hatta bazen nefesini dinlerken uyandırıyorum sonra pişman oluyorum
1,486,756 soru
24,305,954 cevap
344,392 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın