0 oy
630 göst.
Diğer kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Sizden başka kime böyle derdimi yanarım bilmiyorum.  1 senedir hamilelik haberini beklediğimiz bebeğimiz den sonunda o mutlu haberi almıştık. Hamileydimmm.. doktorun hamilesin dediği gün daha dün gibi sevinçten hüngür hüngür ağlamıştım doktorun yaninda.

2 aylik olmus tu bebeğim karnımda her gün defalarca Allahım sana şükürler olsun diyordum her aklima gelişinde günde defalarca söylüyordum. Kızımın sonunda bi kardeşi olacaktı o kadar mutluydum ki hayallerim vardı umurlarım vardı hersey bir anda ellerimden kaydı gitti...

Bugün tam 6 gun oldu kürtaj olalı ve ben daha hiç görmediğim hatta hissedemegim bebegimi cok özledim kızlar çokkkk:'( şimdi ne bir lokma ekmek yemek geliyor içimden ne bir bardak çay içmek..  Beni en çok üzen de bebeğimin yüzünü hiç göremeyeceğim hiç sevemedim hiç koklayamadım.. Çok büyük çıkmazda gibiyim. Allahım sen benim aklıma mukayyet ol.

21 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah sabırlar versin cnm dirayetli olmaya çalış sana ihtiyacı olan bir yavrun daha var toparlandıktan sonra yine anne olabilirsin hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma Allah herşeyi en iyi bilendir 
(1,834 puan) tarafından
Çok haklısın canim kızım için kendime gelmeliyim
(2,945 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor şeyler seni anlıyorum Allahın izniyle bu zor günleride  geri bırakacaksın çok tatlı bir kızın var onu düşün ❤
-Reklam-
+2 oy
(2,948 puan) tarafından
7 defa tüp bebek denemiş 6 defa kayıp yaşamış senelerce hasretle bekleyen biri olarak belki daha iyi tarafından bakar toparlanirsiniz. Lütfen hayatın başka pencerelerinden bakmaya çalışalım.. 

Yine olur Allah'ın izniyle bir evladınız daha varmış ona sarılın vakit geçirin..

Hiç geçmeyecek diye birşey yok neler geçmiyor ki hafifliyor elbet 

Allah'tan geliyor bu da vardır bı hayir 

Bidahakine yine sağlıkla bı dogumuz olur.

Bakın ben hiç normal hamile bile kalamiyorum 

Tonlarca ilaçlarla hastanelerde geçti kaç yılım ama yinede ayaktayım benden daha zorlari var biliyorum ve şükrediyorum..

Allah'ın verdiklerine sarılmaya çalışın vermedikleri ile kendinizi çok bırakmayın her batan gunesin ardından bı güneş daha doğacak elbet..

Allah yardımcınız olsun yanlış anlamayın iyi hissedin diye örnek verdim bazen bizden daha zorunu görünce silkeleneliyoruz 
(2,948 puan) tarafından
Aminn canm ne güzel dua ettin inşallah birgün bende yazarım buraya oldu diye..
Üzme kendini çok fazla olurmu seni çok iyi anlıyorum Rabbim kolayligini veriyor  tesbih cektikte dhaa iyi oluyorsun. Rabbim ferahlık versin
@imrenin annesi )

Gastamonulu   birilerinin dualarında bile olmak iyi geliyor yoksa nasıl geçer sağol kardeşim
(2,076 puan) tarafından
Hosmerim benim 2 arkadaşıma hep yanlış tedavi uygulanıp kaç kez bebekleri düştü bence doktorunuzu iyi seçin kız ta İstanbula gitti orda ikizlere hamile kaldı doğum yaptı arkasına şuan gene hamile kurban olduğum Allah okadar tedaviden sonra tüp bebek ikiz verdi arkasına normal yolla verdi asla umudunuzu kaybetmeyin
(2,948 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yanlış tedavi ne uygulandı cnaim mesela?
Yani iyi bı hastanedeyim aslinda ama uzun hikaye şimdi anlatsam. Kalan embriyolarimi denicem biraz daha kafamı toplayina nasip kimbilir onlardadir kısmetim belki. Allah büyük Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
(2,076 puan) tarafından
Iste yok rahim ters bilmem ne kızı kesip bictiler operasyon o bu şu hiç bir sorunu yokmuş düşukleri oldu İstanbul da ilk denemede hamile kaldı illaki vaktinsaati vardır ama çok iyi seçin doktor çok cok önemli sizin için bukadar kayıp çok can yakıcı ve yıpratici Allahım sabır güç kuvvet versin inşallah
(2,948 puan) tarafından
Amin canim inşallah mecbur yaşamak zorundayiz Rabbim beterinden korusun bugunumuze şükür bu bekleyiste elbet biter imtihan nabalim omzumuza yüklenmiş kaderimize yazılmış çok şey yaptım Rabbim vesile kılmadı vakti var demekki tedavi konusunda dikkat ediyorum yapılanlara araştıran biriyim sağol canım
+1 oy
(9,994 puan) tarafından

Böyle yaparsan isyana girer yapma Allah korusun doğumda kaybetseydin ne yapardjn eşimin yengesi benle yaşıt 2020 de doğum yaptı oğlu 40 gün yoğun bakımda kaldı öldü kadın giti cenazesini Batman'dan sirnaga kucağında taşıdı arabada sonra 2021 de tekrar doğum yaptı bebeği 30 gün yoğun bakımda kaldı tekrar öldü onuda Diyarbakırda doğurmuştu oraya gömüp sirnaga geri geldi ve kdn görmüş dokunmuştu umutla beklemişti 2 defa doğurdu günlerce yoğun bakım kapılarında bekledi sen hiç bekledin mi yoğun bakım kapısında bilmiyorum ama Rabbim düşmanımı o kapıda bekletmesin ben 1 hafta bekledim travma yaşadım ve kdn 2 defa bir kere 40 gün bir kere 30 gün bekledi maşallah kdn çok şükrediyor helal olsun dedim sana 

ve senin yine olur çocuğun bide bir cocugun varda 
(1,834 puan) tarafından
Ha klisin her halimize şükür içinde olduğum durumun çok sukredilecek tarafı var biliyorum Allah daha beterinden korusun inşallah ama daha acim cok yeni olduğundan sanırım.  Toparlanmam biraz zaman alacak. Rabbim o anneyede peygamber sabrı versin
0 oy
(131,950 puan) tarafından
sultan neler yasamissin sen allahim yardimcin olsun 
(1,834 puan) tarafından
Cok kotuyum bu gunler bitmeyecek gibi.
(131,950 puan) tarafından
allah im tekrardan bebek  nasip etsin
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda sağlıkla versin tekrar kuzum zor biliyorum bende 7 aylık doğum yaptım 15 gün kuvezde kaldı sarılıp koklayamadigm oğlumun kefenine sarıldım :( rabbim bol sabır versin inşallah 
(1,834 puan) tarafından
Aa senin içinde cok uz uldum şimdi kuzum ya Allah peygamber sabrı versin sizede :(
0 oy
(1,629 puan) tarafından
3 kere yaşadım hepte canli canlı oldum cennette bir meleğin var öyle düşün Rabbım onu yanına aldı ad koy bebeğine sabır çek Rabbımin sinawi
(1,834 puan) tarafından
Ismini melike koydum melek olduğu için cinsiyetini bilmiyorum ama bence kızdı ben öyle hissediyorum :( Rabbim sanada sabırlar versin canim çok teskkur ederim
0 oy
(4,197 puan) tarafından
Amin canım inşallah hayatta olan evladını düşün onun sana ihtiyacı var bi anne olarak çok çok güçlü olman lazım bu da bi imtihan biliyosun isyan etme. Hz yakubun imtihanını düşün kimi Rabbinden çok seversen onunla imtihan olursun namazlarını kıl kuran oku Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah 
(1,834 puan) tarafından
Çok haklısın kızım için ayakta durmaya çalışıyorum ama bedenen ayaktayım da ruhen değilim. Kizima hiç belli etmemeye çalışıyorum onun yanında anlamamaya çalışıyorum iyiki kızım var Allaha onun için ne kadar şükretsem az ama öteki bebegimi de cok benimsemiştim beni cok yaraladı sizden de Allah razi olsun bana vakit ayirdiniz
(4,197 puan) tarafından
Çok çok istediğin için böyle olmuştur canım sen hayırlsını dile Rabbim nasip edecektir. Tıbben de şöyle bi gerçek var sağlıksız bebeklerin düşüğü olur belki de Rabbim seni daha da büyük bi imtihandan kurtardı
(1,834 puan) tarafından
Evet doktorda öyle dedi vücut sağlıksız gebeliği arıyormuş:(
(4,197 puan) tarafından
Tabi ki bi teselli değil ama yine de tutunacak bi dal canım
(1,834 puan) tarafından
Atıyormuş olacaktı cok sagol desteğin için kuzum ya
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım ben 3 defa düşük yaptım çok zor oluyor ama rabbim büyük şimdi 2 tane yavrum var ümidini kesme kendini bırakma rabbim isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu 
(1,834 puan) tarafından
** innnn inşallah Allah yavrularını sana bağışlasın canim
0 oy
(7,137 puan) tarafından
allah yardimcin olsun basınsaolsun
(1,834 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razi olsun
0 oy
tarafından

Seni çok iyi anlıyorum canım benim 9 haftalik kalbi durmuştu ilk bebeğimin aradan 2 yıl geçti ama hala unutamıyorum her aklıma geldiğinde oturup ağlıyorum ama yapacak bir şey yok Rabbım sabır versin inşallah :(

(1,834 puan) tarafından
Sanki bir parçamı hastanede terk ermiş gelmiş gibi hissediyorsun değil mi :(
tarafından
Malesef öyle hele o hastaneden elin boş dönünce var yaa benim dünyam başıma yıkılmışti☹
0 oy
tarafından
Canımın içi öncelikle Allah im sana sabırlar versin ama unutma senin dünyalar güzeli bir kızın daha var onun için toparla kendini . Daha çok gençsin  Rabbim inşallah hayırlısıyla bir tane daha evlat nasip eder ❤️
(1,834 puan) tarafından
Aminnn ins al lah zaman herşeyin ilacı. Iyiki varsınız beni çok motive ettiniz gerçekten kimse beni anlamıyor sanıyordum
tarafından
Anlamaz miyim çok iyi anlıyorum. Kaç zamandır buradayım sürekli gebelik ile postlarini takip ediyordum çok hevesliydin . Ama hayırlısı böyleymiş demek rabbim inşallah en kısa zamanda tekrardan nasip eder ❤️
0 oy
(8,704 puan) tarafından
Basın  sağolsun zor bi durum işallah toplarsın kendini
(1,834 puan) tarafından
Sagol canim inşallah
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Bende o zamnalardan gectim.hatda ilk bebeyime bir yil sonra hamile kaldim.ve onuda gece agrilarla uyanarak dusurdum.cok fena biseydi.sabaha kadar oturup agladim.hic uyumasim o gece.ama annem beni o kadar iyi o kadar anlayisla kendime gerirdi ki.Rabbim ondan bin kere razi olsun.ilk cumlesi bak kizim su gelen yerden bi daha gelir.yillarla hamile kalamayanlar var.hamile kaldiysan bunun devami da gelir elbet dedi.daha cok gencsin onunda uzun yillar var olucagina inan bu gozyaslarinla kendini Rabbinden uzaklasdirma..o sikintiyi verirki sonunda daha buyuk bi mujdeyle sevindirsin seni sabrini siniyor sabr ve dua et diyordu.tabi o an annemi dinlemiyordum bile belki.ama aylar sonra aglamanin deyil Rabbime siginmanin care oldugunu gordum cok sukur.Sabah erkenden kalkib abdestimi alip namazini kilip tovbemi etdim.doya doya karsimda gercekten beni dinleyen biri olduguna inanarak onunla konusdum.ve inan bana o ay hamile oldum ve suan kizim 4 yasinda.daha kucukken kizimiza kardes istiyorduk.ama kizimdan sonrada iki dusuyum oldu.ve bu sefer aglamadan sizlamadan Rabbime sigindim.aldiklari icin feryad edib gunaha girmaktense verdiyi kizim icin acilar icinde dusuk yaparken sukur etdiyimi hatirliyorum guzel kardesim ve en sonda su anda 13 haftalik kizima kardes bekliyoruz.uzun oldu ama insallah sende tovbe edip Rabbimize siginmayi secersin.aglamak care deyil!
(1,834 puan) tarafından
Maşallah canim Allahım ikisinide sana bağışlasın. Yanlış anlamayın Allaha karşı yanlış hiçbirşey konuşmuyorum ama içten ice üzülüp ağlıyorum elimde değil Allah sen bana sabır ver hidayet ver dayanma gücü ver diyorum. Lekenmelerim bi bitse namaz kilicam zaten
(1,017 puan) tarafından
Yok kuzum zaten bende haşaa Rabbime karsi cikmadim ama aglamakda onun kararina karsi cikmak gibi bence.insallah en kisa zamanda donersin namazina.Rabbim.tez zamanda hayirla sevindirsin senide.
0 oy
(57 puan) tarafından
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sana anlatamam ben 3 tane düşük yaptım kalpleri durdu bebeklerin o kadar çıkmaza girdim o kadar ağladım ki anlatamam sana ama Rabbimden gelene razı olmaktan başka şansımız yok daha acın çok taze benim rahimim kalp şeklindeymis 2 sene farketmediler 10 gün önce histeroskopi oldum şimdi dua ediyorum rabbim bir daha yasatmasin diye ama emin ol belkide bizim için en hayırlısı buydu ben bunu düşünerek toparlandım umarım en kısa zamanda toparlanirsin sana üzülme unut diyemem bende unutmadım hamile görünce ağlayarak bakıyorum yada küçük bir çocuk görünce dayanamıyorum ama güçlü olmaktan başka şansımız yok..

Umarım rabbim bizlere birdaha böyle bir acı yaşatmaz en kısa sürede biz de annelik duygusunu yaşarız ♥️
0 oy
(5,205 puan) tarafından
Üzülme canım demekki bu dünyada rızkı nasibi yokmuş,gene olur merak etme herşeyin vakti saati yazılı rabbim tez vakitte gene nasıp etsin inşallah 
0 oy
(123 puan) tarafından
Canım demesi kolay deme lütfen ama kendine mukayyet ol bi evladın daha var üzüntüden sana bisey olursa o evladın ne yapar... Kaybettiğin bebeğin için kurban kes ağaç dik bolca sadaka ver emin ol karşına çıkacaktır bu yaptıkların... Sürekli insirak oku... Evde bakara süresini hep aç... Dilinde hep dua olsun.... Daha kolay atlatacakain ve bi psikolojik destek al olur mu... 
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim ama insan kalanlar için toparlanmak zorunda benimde 2 kızım var çok ağladım yemek yemedim ama toparlandım buda bir imtihan rabbim kalan evlatlarımızı bize bağışlasın cennete bizi bekleyen yavrularımız var
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Canım evladın varmış ne güzel hiç olmayanlar ne yapsın demekki hayırlısı değilmiş verende alanda Allah dua et bir daha olur inşallah 
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Canım napcan senin elinde olan Bi durum degilki verende Allah alanda Allah demekki bu dünyada yicek ekmeği alicak nefesi yokmuş şükret bak zaten bitane evladın varmış ona sahip olmayanlar napsin ilerde yine olur nasip kısmet 
0 oy
tarafından
Canım benim de  çift  yumurta ikiziydi  hamilelikti 31 haftada birinin kalbî durdu.   9 gün  yattım hastanede karnımda biri sağ biri ölü şeklinde.    Küçük olan bebeğim için saatler bile önemliydi yani. O büyüsünün gelişsin diye ağlaya ağlaya kefir ceviz muz yiyordum . Bir yandan ağlıyorum ölen bebeğim için bir yandan da yaşayan bebeğim için güçlü kalmaya çalışıyordum  9. Gün sancılarım tuttu acil Sezeryana alındım.  4 yaşında da kızım var babaannesi bakıyordu  tam uyuttular beni gözlerin kapanırken aklıma gelen tek şey kızımdi ne ölen bebeğim ne doğacak olan bebeğim. Ya kızımı bir daha goremezsem ya gözlerimi bir daha acamazsam  kızım annesiz kalsa vs . diye ağlayarak uyutmuslar.

Sen her şeyin hayırlısını iste ve yavruna sarıl bak bir çocuğun daha varmış  zor ama  geçiyor canım.  Yerini hafif bir sızı kalıyor. Hala bazen diyorum keşke yaşasaydı ya ne güzel ikiz annesi olacaktım vs. Diyorum sen 31 hafta taşı sonra uçup gitsin nasip nasip nasip rabbim ne emrediyoraa o oluyor ve elden hiçbir şey gelmiyor inşallah imtihanını geçersin ve rabbim sabrinin mükâfatını verir inşallah. 
(1,117 puan) tarafından
Ah canim.  Ben 42 hafta tasidim.  Gozun gordukten sonra daha aciymis
tarafından
Rabbim sabır versin inşallah canım.   Ben hiç görmedim yüzünü o kadar uğrasa rağmen hiç göstermedi hep sırtı dönüktü sanki hiç tanışmayacagimizi biliyormuş gibi yavrum.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,109 göst.
2 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sadebade (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep744 (7 puan) tarafından soruldu

409,057 soru

12,294,588 cevap

38,296 kullanıcı

Kategoriler

...