0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Sizden başka kime böyle derdimi yanarım bilmiyorum.  1 senedir hamilelik haberini beklediğimiz bebeğimiz den sonunda o mutlu haberi almıştık. Hamileydimmm.. doktorun hamilesin dediği gün daha dün gibi sevinçten hüngür hüngür ağlamıştım doktorun yaninda.

2 aylik olmus tu bebeğim karnımda her gün defalarca Allahım sana şükürler olsun diyordum her aklima gelişinde günde defalarca söylüyordum. Kızımın sonunda bi kardeşi olacaktı o kadar mutluydum ki hayallerim vardı umurlarım vardı hersey bir anda ellerimden kaydı gitti...

Bugün tam 6 gun oldu kürtaj olalı ve ben daha hiç görmediğim hatta hissedemegim bebegimi cok özledim kızlar çokkkk:'( şimdi ne bir lokma ekmek yemek geliyor içimden ne bir bardak çay içmek..  Beni en çok üzen de bebeğimin yüzünü hiç göremeyeceğim hiç sevemedim hiç koklayamadım.. Çok büyük çıkmazda gibiyim. Allahım sen benim aklıma mukayyet ol.

21 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Aslinda yasadigim herseyi uzunca yazmistim ama elim carpti ve silindi iki hamileligimden uc yavrumu kaybettim cok isyan ettim ama sonrasinda hep dua ettim rabbim verende sensin alanda diye tam umudum bitmisken simdi yanimda uyuyor tosbigim vardir Rabbimin bi bildigi 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,109 göst.
2 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sadebade (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep744 (7 puan) tarafından soruldu

409,095 soru

12,295,401 cevap

38,312 kullanıcı

Kategoriler

...