0 oy
1,639 göst.
Diğer kategorisinde (2,213 puan) tarafından
Hiç dusundunuz mu kizlar acaba eski sevgilimle evlenseydim daha mı mutlu olurdum acaba diye 

Sohbet olsun.

49 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Evet düşündüm belkide şuan daha mutlu olurdum onunla diye  artık çok geç malesef
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Keşke eşmi dha önce tanıma fırsatım olsaydı keşke yollrımz dha erkn kesişseydi keşke 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Düşünmedim sonuçta eşimle evlenmişim eskiyi daha niye düşüneyim ihanet etmek gibi bişey bu 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
İyiki eski sevgilim gitmiş ve eşim gelmiş o benim iyikim hiç düşünmem eşim çok iyi Allah razı olsun Bibririmizide çok seviyoruz çok şükür 
0 oy
(51,740 puan) tarafından
iyiki olmamislar iyiki esim olmus
0 oy
(796 puan) tarafından
Benim hic sevgilim olmadi esim ilk esim8nde hic olmamis  cok sukur ALLLAH im yazmis bizi birbirimize 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Sevgilim deyilde beni çok seven biri vardı o yani isterdim milletten duyuuirm çok mutlu kariisni tepesinde taşıyo diyorlar  :) yoksa  ben ilk sevdiğim sevgilimle evlendim 
0 oy
(439 puan) tarafından
Keşke ama imkansızdı aileler istemedi onemli değil belkide onlar daha beter cikacakti
(2,213 puan) tarafından
Neden istemediler acaba
(439 puan) tarafından
Bizimkiler istemeyince onlarda haklı olarak karşı cikti
0 oy
tarafından
İyiki de evlenmemisim Allah'ın cezasıyla yine aldatirdi beni o mal ne kadar yaparsa yapsın şimdiki eşim kadar değer vermezdi Allah razı olsun eşimden hiç üzmek kırmak istemez hep güleyim mutlu olayım ister azıcık canım sikilsa noldu gülüm iyi misin yoruldun mu otur ben yapıyım ver çocuğu bana sen yat dinlen der hadi canin sikildiysa geçmeye gidelim der o yapmazdı bunu kapıları çarpar çarpar içmeye giderdi 
(2,213 puan) tarafından
Ay Allah kurtarmış gerçekten Allah korkusu merhamet ve vicdan olcak insanda Bunlar  olmayainca hepsi eksik kaliyor
tarafından
Öyle öyle bi de annemlerden çok uzakta başka şehirde yılda 1 ya gönderirdi ya göndermedi kimsem yok diye de ezerlerfi beni ben ne kadar kör cahilmisim 4 sene beklemisim ***** gibi bi de askerliğin bekledim ben onun
(2,213 puan) tarafından
Yasanicagi varmış Senin için sonu güzel olmus en azından
tarafından
Çok şükür canım rabbim kurtarmış :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 3,090 göst.
0 oy
30 cevap 1,508 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 193 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,131 göst.

410,549 soru

12,350,644 cevap

40,448 kullanıcı

Kategoriler

...