0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar benim 19 aylık bir kızım var dediğim çoğu şeyi anlıyor ama ismine dönüp bakmıyor göz teması falan da var iyi yani sıkıntı yok bir şey söylediğimde anlıyor gidip yapıyor ama ismini seslenince bakmıyor çok arada kaldım ya ne yapmalıyım bu arada baba dede mama aba al başka kelime de yok 

4 Cevaplar

0 oy
(52,476 puan) tarafından
isine gelmiyordur. seslendiginde bakmadiginda aa bu senin mi de hemen bakiyorlar
(63 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Vala benım kızım çoğu zman bakar bakmadığı zman da cüzdanı şıkılatırım para sesini duyar koşar gelir 2 yaşına girecek parayı biliyor :D

(6,094 puan) tarafından
Yaaaa kızım gözümün önüne geldi babası tam ise gtcek ağlıyor gitme dye babası kağıt beş lira eline veriri koşarak yanıma gelir  pira pira diye Adamda öyle kaçar ;))))
tarafından
Ahahaha nasılda biliyorlar benımkı mama mama diyor mama alacakmış ☺️☺️
(6,094 puan) tarafından
Paranın ne demek oldgnu bilmyr ama adını sayikliyor;)
tarafından
Ahhaha çok iyi
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle bazı bebekler göz odaklı düşünür bazı bebekler kulak odaklı düşünür benim oglan 4 aylıktan beri Muhammed diyince bakiyo göz odaklı olduğu için seninki bakmiyo diye anlamiyo sanma o büyük ihtimal dinliyo seni ben bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum öyle olsa bi çok şeyi yapmış yapamazdı 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
11.5 aylık oğlum işine geldimi çağırınca geliyo işine gelmezse 10 kes sesleneyim bakmaz. Ama aaaa bak burda ne var aaa bu ne güzelmiş diyince ta öteki odadan bıdık bıdık gelir :D

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 63 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Y.ertan08 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 428 göst.
25 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 274 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (801 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,766 soru

23,612,132 cevap

306,422 kullanıcı

...