0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
tarafından kapalı
Evlendikten sonra yani daha 1 haftalık 1 aylık falan evliyken hiç eşinizden utandığınız oldumu ? 

Mesela ben ilk 4-5 ay çok zorlandım eşimin yanında giyinip rahatça üstümü değiştiremiyordum veya eşim benim yanımda giyinirken ben odadan kaçıyordum:))) 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

25 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Bende de oldu uzun zaman gizlendim yanında üstümü değiştirmedim duşa falan yalniz girdim. Başlarda o da üstünü giyerken havlusunjn altından giyiniyor sonra havluyu bırakıyordu havluyu hahahah :) şuan 8 senelik evliyiz 3 çocuk var ben hala kısmen utanıyorum o utanmaz onunki baya kısa sürdü zaten alıştı hemen :) 
-Reklam-
0 oy
(315 puan) tarafından
1 buçuk senelik evliyim hiçte utanmadim niye utanayim ki kocam benim herşeyim :))
0 oy
(2,722 puan) tarafından

Bazıları görücü usulü ve sevgililik ayrı demiş anlamadım sonuçta ilk şeyleri evlenince yaşıyorlar nasıl utangaçlık olmamiş :woot:

İkiside aynı sonuçta insan ilk zaman utanır xD neysee

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Utanmadimm:):)
0 oy
tarafından
Evet 3 buçuk yıl oldu üstümü yanında değiştirmem çık derim çok kızar kimden utanıyorsun diye . Bende şimdi çocuklarda gelir değiştiremem çık derim öyle çıkıyor sjsjsj

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 671 göst.
5 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yuska (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,731 göst.
+1 oy
28 cevap 598 göst.
11 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu