0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar eşinize kırıldığında unmadiginiz birşey yaptığında ne gibi tepki verirsiniz mesafe korurmusunuz naparsiniz

9 Cevaplar

0 oy
(7,744 puan) tarafından
Kuzum 4 yılık evliyim şunu öğrendim kimseye kendinden fazla değer vermiceksin biyerleri kalkmasın ben öyle yapıyorum artık takmıyorum yapan kendine yapar hem böylelikle ben daha az yipraniyorim
(861 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben küsüyorum 5 dakıka sonra küstügümu unutuyorum :D ama baya kırmışsa da soyluyorum ben sana bu sebepten oturu kırgınım dıyorum

(861 puan) tarafından
Söyleyince keşke hatasını anlasa
tarafından
Ya sımdı uzun süre konusmayıp küsünce anlıyor mu hatasını pekı
(861 puan) tarafından
Anlar ama zaman geçer
0 oy
(363 puan) tarafından
Surat asıyorum gülmüyorum beni kırdığı şeye görede günlere yayıyorum küslüğü her şeyi yapıyorum ama konuşmadan telefonla konuşurken gülüyorum o an o bana baktımı hemen suratımı geri asıyorum inat edersem günlerce konuşmayacağımı da bilir ama çoğunlukla unutuyorum affediyorum bana bakınca gülesim geliyor çok güzel bakıyor çünkü bakışlarına eriyorum çok seviyorum yaa  

Eşler arasında mesafe olmamalı her an sevmeli birbirini gersn değer verdiğini göstermeli tabi iki tarafta yapıyorsa yoksa hiç bir şey yapmayan erkeğe hiç bir şey yapılmaz
0 oy
(9,941 puan) tarafından
Biz mesela şuan küssuz o benle konuşuyor mecbur kalidiginda ama.ben mecburum kalsam da konuşmuyorum eskiden bende mecbur kaldıkça konuşurdum ama karar verdim onu görmezden gelecem hata öyle yapacam ben görünmez miyim diyecek çünkü yoruldum artık kızmak bağırmak birşey söylemek adım atmak surat asmak hiç birşey yapasim yok en iyisi görünmezmis gibi davranmak 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Çok kırıldığımda sessizleşirim o da bunu bilir
0 oy
tarafından
Bi kere yaptı hiç ummadığım bişey benden para saklamış o anda bi ağladım ne dicemi nasıl tepki vercemi bilemedim kendince biriktirip biriktirp istediği kadar olunca bana suprizsu kadar paramız var dicekmis bende yedim he he geceye gitcekti duydum şok oldum kısa bi ağladım bi daha duymadım karı kocadan koca karıdan para saklarsa o evin beyi bereketi kalmaz çok günah dedim ise gitti sonra aklım başıma dank etti aradikca trip attim aradikca tri attım zaten o dönem çok kavga ediyorduk eşim Merve uzatma artık ne var bunda sen çok değiştin deyince bi mesaj yazmışım sabaha kadar okudu heralde sabah geldi haklısın bi daha öyle bişey yapmicam dedi sözde yapmiyo bakalım 
(861 puan) tarafından
Geceye derken
tarafından
Vardiyalı calisiyo eşim
0 oy
tarafından
Oturur konuşurum. Yaptığın bu davranış beni çok kırdı. Şu şu yüzden kırdı falan diye
0 oy
(17,960 puan) tarafından
Ben tavır yapıyorum sorduğu sorulara kısa cevaplar verip geçiştiriyorum muhabbet dönmeyince sinir oluyor 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kuserim kus kalirim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
21 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 327 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,491 cevap