0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle tartıştık darp raporu aldım  falan aldım  ailemin yanindayim kızım hasta iken o arkdaalarını tercih edip gelmemişti eve şimdi de görüntülü arsyıp görmek istiyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(10,489 puan) tarafından
Hak hukuk ne der bilmiyorum ama ben gistermezdim heralde hastayken bizi bırakıp gezmeye falan gittiyse
tarafından
Evet arkadaşlari ile içti gezdi gelmedi atesliydi kızım
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Görsün tabii ki göstermezsen bunu sana koz olarak kullanabilir
tarafından
Bana değil bskalarina gösterin diyor bana attığı bir mesaj arama yok
(8,028 puan) tarafından
Yaptığı yanlıştan dolayı sana diyemiyordur
tarafından
Grurunu yikamiyor aynn
0 oy
(18,125 puan) tarafından

Görüntülü konuşsun bence bişey olmaz 

0 oy
(135,706 puan) tarafından
babasi gormeli tabiki seni darp etmis olan olmus ama o cocugun babasi sonucta babasi olma gercegi hic bi zanan degismez hukukende gorme hakki .malesef
tarafından
O hasta iken eve gelmeyen arkaslari ile içen bir adam şimdi mi aklına geldi
gostermezsen bosanma asamasinda sana karsi kullanir basin cok agrir sen gorunme ama baba kizini gorsun alkolluydum der cikar isin icinden artik icmiyorum dese ne gelir elindenki
tarafından
Alkollü değildi beni darp ettiği gün ifadelerde de mevcut bana mesaj olarak veya arayarak goster demedi benim kardeşlerime söylüyor.
bu iyi bisi ama bak senle muhattap olmuyo yaptuginin farkinda demekki yuz goz olmamak icin kardeslerinden istiyo kendince medeni davtanmaya calisiyo seninde kardeslerin gostersin esinin olayi senle ortak bebeginizi eninde sonunda gorecek ayrilsaniz bile babasi gorcek gidecek kalacak çare yok
0 oy
tarafından
Oğlumla beni kovmuştu  aynı gün ailesiyle şehir dışına düğüne gitti yatılı kalmaya boşanma davası açıldı görmek istedi göstermedim mahkeme kararıyla 15 günde bir görüyor 
(2,249 puan) tarafından
Ki hakim haftada bir gün beş saati bile az bulabilirmis
tarafından
Anlaşma şartlarınız neler benim çekişmeli dava
tarafından
Gönlün razı degilse söyle yatılı istemiyorum diye nafaka falan vericekmi ne kadar vericek
(2,249 puan) tarafından
Mecburi anlaşma şartımız şunlar çekişmeli olursa çok ugrasirirz diye ,
Evde o kalıyor aynen eşyalarla devam ediyor ben gidiyorum evden
Çocuk içinde maksimum 2000 nafaka asgari ücret artsa bile şu anda maksimum 2000 dedi
Çocuğumuzla haftada bi gün beş saat görüşmek istiyor bide 4 yaşından sonra ayda iki gün yatılı kalmasini + bayramda bı bayram bende full bı bayramda onda kalsın yazdık
Gönlüm razı değil dedim dedimde bende babasiyim diyor ona göre bişey olmaz bitki gibi büyür ya
tarafından
Anladım hayırlısı olsun
0 oy
(18,593 puan) tarafından
Arar tutuştururum kızın eline beni görmeden onu görür kapatır 
0 oy
(11,929 puan) tarafından
BK görmeye hakkı var.hem o çocuğun anasına el kaldıracak hem çocuğu hastayken buzukdesleriyle gezecek oldu canım .şimdi mi değere binmiş.ki değiştir numaranı acil.
0 oy
tarafından
Bacım o esseklik etmiş gitmiş bari sen yapma göster çocuğu çocuğa yazık o babasını görsün 
tarafından
Bugün gün boyu babam diyip durdu ama aramadım grurunu yıkıp bana demedi bekliyorum
tarafından
Gerçekten mi kocana kızıp çocuğunu mu crzalandiriyosun söyleyecek bişey bulamıyorum sana
tarafından
Kocam kızım ateşler içinde yanarken oturup arkadaşları ile içki icen birisi. Cocgun arada kaldığını bildiği haldde beni döven birisi sen olsan gösterir misin
tarafından
Ben olsam kocama kızım çocuğundan çıkarmam en büyük suçu da işlese kocam benim çocuğuma babalık yapacak essek gibi her an yanında olacak görevini yapacak kızım görmek istiyorsa o istemese bile görecek

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,129 göst.
7 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
2 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 435 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde curious (1,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.