0 oy
581 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (396 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar bunu nasıl kurucam ya :ermm: Allah'a şükür eşimden yana öyle bi sıkıntım yok ama kaynımla ilgili problemlerimiz var bende eşim mesajları falan siliyo diye düşünüyorum bi türlü kuramıyorum ya

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
WhatsApp indirdigin zaman eşinin numarayı girecen ona bı kod geliyor onu girip kuracaksın.tablete mi indiriyon
(396 puan) tarafından
Olmuyo ya uygulamayı indirdim açınca direk kod istiyo
-Reklam-
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Canım ben yaptım geçenlerde watsab Webi yükle ordan da istediği kişinin watsabında watsab Web yazıyor onu aç kendi tline indirdiğin uygulamadaki kodu tara bağlanıyor sonra onun TLde aktif görünüyorsun onu gizlemek için aktif yazılan yazıyı tıkla ordan bildirimi kapat görmez canım 
(396 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ama kod çıkmıyo
(4,757 puan) tarafından
Canım kodu yapmak istediğin kişinin tlni al watsabına gir orda 3 nokta var onu tıkla watsab Web yazıyor onu aç kendi tline indirdiğin uygulamadaki kodu tara bağlanıyor sonra onun TLde aktif görünüyorsun onu gizlemek için aktif yazılan yazıyı tıkla ordan bildirimi kapat görmez canım
tarafından
Derosum hangi uygulama tam olarak watsap web yazıyorum virsuru cikiyor
(4,757 puan) tarafından
Watsab Web scan yazıyor canım
0 oy
tarafından
Ya bırakın şu işleri bazı şeyleri ögrenmeseydm diyene kadar uğraşıyorsunuz ya. Allah bilmen gerekeni önünüze çıkartır düşünsene yakalandığını ne kadar küçük düşürücü gerçekten
(396 puan) tarafından
Benim ailemle ilgili şeylerin benden gizlemesinden hoşlanmıyorum öğrenmek için başka şansım yok

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 313 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.