0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gecenlerde indirim var 50 lira sutyenler diyen arkadasa tesekkurler. Yesil ini  aldim bugun geldi cokta guzelmis sagolasin:)

6 Cevaplar

0 oy
(3,094 puan) tarafından
Güle güle kullan 
tarafından
Sagol cnm:)
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından

Bendim o :D benimkide 2 gün oldu geleli 

(1,328 puan) tarafından
Önemli değil bu arada ;)
tarafından
Cok tesekkurler cnm gule gule kullan:))
(1,328 puan) tarafından
Sende Güle güle kullan canım
tarafından
Sagol cnm
0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım bende 35 E almıştım Internet’ten 
0 oy
tarafından
Güle güle kullan ☺️
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Ay bende aldım geçenlerde indirimden 35 TL idi hemde kargo bedavaydi o kadar güzel geleceğini bilsem her rengini alırdım herhalde kötü kalitesiz iki tane alayım bakayım bı dedim acayip iyi geldiler şaşırdım. Tekrar alayım diye bı baktım 65 olmuş tanesi . Hemde kargo ücreti eklenmiş 
tarafından
Kac tane aldin. 35 liralik olandan mi
tarafından
10 tane aldım renkli renkli evet 35 TL den aldım
tarafından
Onu kacirmisim. Link varsa atar misin merak ettim nasilmis. Gercekten cok uygun 35 e
tarafından
Her zman olmuyor kı canım fenomenın biri paylaşmıştı ordan bakıp aldım zaman zaman kontrol ettim fiyat 33 e kadar düştüğünü gördüm sık sık kontrol etmek lazım link atmayı bilmiyorum foto atıyım bulabilirsem
tarafından
Foto ekledim bak canım hepsi buradada aramaya ucuza getir yazarsan karşına çıkar
0 oy
tarafından

image

image Buydu kızlar benım 35 e aldığım bi 33 TL ye 3 tane aldım baktım denedim beğendim araştırdım sık sık kontrol ettim baktım fiyat 35 e düşmüştü 7 tane daha aldım 10 a tamamladım bir saat sonra baktim fiyat yine yükselmişti o an almak gerekıyor 
tarafından
Buda güzelmiş bende takip edeyim fiyatini sağol cnm
tarafından
Sık sık gir kontrol et fiyat düşüyor canım 1 saat dolmadan geri yükseliyor
tarafından
Evet farkettim sağol cnm

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 587 göst.
6 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 467 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 501 göst.
0 oy
4 cevap 368 göst.
14 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde balyanak (607 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,668 soru

24,494,154 cevap

357,881 kullanıcı

...