0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Ya 6 ay oldu bu eve tasindigimiz. eski bina 5 katlı en üst kattayim yukarısı açık çatı/teras. Yatak odama su çekiyordu ev sahibi çatıyı kapattı güya saç yaptı ama saçma sapan yarısı açık yarışı kapalı hala çekiyor biseye yaramadi yani. Neyse alt katımda fazla yakmıyor gazı bu ay 1515₺ geldi çok kisikta da yakmiyorum petekleri elleyince baya sıcak el yakıyor evim hala soğuk sona kadar koklesem rahat 3 bin gelir. 3 küçük çocuk var. 5 buçuk 3 buçuk yaş ve 8 aylık. Üşüyoruz diyolar sürekli üst değişirken yada ara ara ısıtıcı açıyoruz elektrik bu sefer patlıyor. Çocuklarımı 2 3 kat giydirmeme rağmen böyle. Nasıl isinabiliriz önerisi olan var mı şunu yap ısınır diyebileceğiniz bişey. Tüm odaları kapatıp salonda oturmayı düşündüm ama çocuklar illaki evin içinde dolanıyor oynuyor sıcak soğuk daha çok hasta eder diye yapamadım da. Yaza tasinicam ilk iş olarak ama bu kış nasıl geçecek.  

2 Cevaplar

0 oy
(8,834 puan) tarafından
Dış cephesi yoksa ısınmaz kombide çok yakar çok gelir. Bizde eski evde oturduk 1500 milyardan assagi doğalgaz odemiyoduk yani bide hep 40 da yakarak
(3,146 puan) tarafından
Sanırım yok ya ağlamak istiyorum acil tasinmaliydik apar topar girdik yerler tahta eski karincasi arısı bitmiyor. Camlar eski Pimapen açıp kapatırken takılıyor vuruyor. Temizlik bile yapılmıyor eve elektrik süpürgesi açıyorum tahlarin içinden toz taş çekmekten motoru bozulmak üzere el süpürgesi ile supuruyorum köy kadınları gibi. Vileda yapicam Vileda kaymiyor tahtalara takılıyor kovayla su yapıp elle silmem lazım. Cam siliyorum simsiyah lastik boyası geliyor daha beter kapkara oluyo camlar. Cidden ağlamak istiyorum yani. En çokta su ısınma sorunu canımı sıkıyor üşüyoruz anne diyolar isitamiyorum zoruma gidiyor
(8,834 puan) tarafından
Yani bu eve neden tasindinizki
(3,146 puan) tarafından
Tayin dönemiydi İzmir'den Bursa'ya geliyorduk zamanımız azdı apar topar annemler buldu evi kendi büyüdüğüm mahalleden biz eşimle görmedik annem de çok kötü sayılmaz vs deyince bu kadar vasat oldugunu düşünmemiştim görüntülü gördüm ama canlısı gibi belli olmuyordu. Nakliyede de sıkınti çektik zaten alelacele bulduğumuz yere artık kendimizi mecburen. Yazı iple çekiyorum hemen tasinicam.
-Reklam-
0 oy
(3,864 puan) tarafından
Terastan su cekebilir derz leri yenilesinler birde bende ısınamıyom alt katın yakmıyor. Çünkü ona fatura 80 gelmiş bana 1452 ve düşükteydi bu ay daha cok gelir 
(3,146 puan) tarafından
Bana da geçen ay 1000 geldi alt katta ilkokul arkadaşım var ailesiyle onlara 250₺ gelmiş acmiyorlar bu ay az daha açtım mecbur çoluk çocuk var diye 1515₺ geldi hala üşüyoruz diyolar ev çok eski yaz gelse de tasinsam hemen bu kış geçmeyecek gibi geliyo off.
(3,864 puan) tarafından
Benim eski degil canım evim dupleks üst. Katı yakmıyo kapı yaptırdık alt kat yanıyor Bi benim alt katında pinti yakmıyor dedim ya fatırasy 80 geldi diye
(3,146 puan) tarafından
Ya böyle insanları da anlamiorum. Kendin oturuyorsun hadi tamm da milletin evinde bebeği var yazık hakka giriyorlar. Çocuklarım üşüyoruz diye titredikce ben kahroluyorum
(3,864 puan) tarafından
Benimde 8 aylık bebek vqr
(3,146 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun valla

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,498,414 soru

24,476,586 cevap

355,735 kullanıcı

...