0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bebeğim 9 aylık grip oldu öksürük hapşırık var bugün daha da arttı iştahı kesildi doktora gidicez eşimi bekliyorum ama evde neler yapabilirim yardımcı olur musunuz daha 1 ay önce de korona oldu kızım gribi daha kötü etkiler mi 

2 Cevaplar

0 oy
(5,301 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Evde pek bir şey yapamazsın daha küçük ama biraz ıhlamur demleyip ver boğazını rahatlatsın 
(1,070 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(5,301 puan) tarafından
Öksürüğü için küçük bir havluya beyaz sabun sürüp göğsüne koyun çok iyi geliyor
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Maalesef ne evdeki ne de hastanede yapılanlar işe yaradı. Kızım hala öksürüyor. Gerçi emzirmeyi bıraktım. Ondan belki de antikor alamadı bu sefer ama sen bolca emzir 
(1,070 puan) tarafından
Maalesef benim kızım hiç emmedi sagarak verdim sora da sütüm kesildi mama veriyorum hastanede ne yaparlar peki
(8,028 puan) tarafından
Benimkine üç ilaç yazdı. Hepsini kullanıyorum ama yok hiçbir faydası yok. Bu sefer de bitkisel bir ilaç aldı eşim şimdi. Bisolnatur sanırım ismi. Bunu veriyorum bakalım inşaAllah faydası olur. Ama herkes hasta bu ara. Rabbim şifasını üstümüzden eksik etmesin
(1,070 puan) tarafından
Amin inşallah çok öksürüğü var mı kızınızın bir de benim kızım 1 Ay önce korona oldu gribi etkiler mi diye korkuyorum
(8,028 puan) tarafından
Çok öksürüyor ve çok hapşırıyor. Yaşında olsa bu ilaç olurdu ama yaşı yok
(1,070 puan) tarafından
Bizimki daha yeni başladı sayılır ilerlemeden hemen götürmek istiyorum bende
(8,028 puan) tarafından
Götür götür canım. Evde ıhlamur içir. Öksürük için ayva yaprağı çayı çok iyi geliyor. Onu da dene istersen
(1,070 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim mutlaka deniyicem
(8,028 puan) tarafından
Şifa olsun inşaAllah ❣️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bilinmez06 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyammm0 (124 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,120 cevap

36,811 kullanıcı

...