Öncelikle beni ilgilendirmez bu konu onları görmek bile istemiyorum o kadar şey yaşattılar ki bana kaynanam ve görümcem benim kızım olacak diye bir sürü laf söylediler evime gelip yiyip içip dedikodumu yaptılar benim canımı o kadar yaktılar ki ben gorumceme yarın bir gün sende çocuk istersin ne kızın ne oğlun olur o zaman görürsün evlat ayrımı yapmayı demiştim şimdi de olmuyormuş benim kızım doğdu çok şükür sağlıklı utanmadan geliyor seviyorlar güya doğum yaptığım gün kaynana olacak eline bir takım alıp gelmiş birde Çarşamba pazarından su fiyata aldım diyor eve geldim yine geldi kızım da artık çocuk istiyor korunmayı bıraktı 2 tane kışlık battaniye aldım erkek ya da kız olursa dedi övundu benim doğurduğumu torundan saymıyor herhalde neyse bir daha duydum olmuyormuş onunda bir tane olsun diye dua ediyor
Biz 7 kız kardeşiz en küçükleri benim annemiz hayatta değil ve hepsi bana anne olur kız gibisi var mı bu hayatta , hani o kız isemeyen görümcen var ya Rabb'im evlatsızlık ile sınamasın ama üçüz kız versin
1,486,711 soru
24,304,906 cevap
344,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın