0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Fırında bütün tavuk yapcam gördüm kadarı ile direk pişirende var önceden biraz haşlayıp fırına süren var hangisi daha iyi olur 

7 Cevaplar

0 oy
(134,423 puan) tarafından
haslayinca su tadi vermezmi firinda direk kizarip pisince tadi daha iyi olur bence
(1,299 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Hiç haslamam Bi guzel yikarim sıvı yağ tuz karabiber kimyon kırmızı toz biberi karistirir sürerim direk firina
(1,299 puan) tarafından
Bende öyle yaptım demin direk fırında
0 oy
(8,088 puan) tarafından

Eşim fırında sever. Sulu sevmediği için. Ben ise sulu sulu sevdiğim için önce haşlar sonra soslar fırına koyarım üstü kızarana kadar da fırında pişiririm. İşte bütün mesele bu :D

(1,299 puan) tarafından
Önceden haşlamak biraz fırında pisme süresinide kısaltır demi
(8,088 puan) tarafından
Evet. Elektrikten de tasarruf ama benim eşim anlamaz ondan :D
0 oy
(3,528 puan) tarafından
Ben tuz da tavuk yapıyorum çok güzel oluo canım tüm tavugu yıkıyorum sonra kaya tuzu ile etrafını sarıyırum tabi tuzun içine bi yumurta kekik kara biber karıştrıorm kapladıktan sonra fırına atıyorum lokum gibi oluo
(1,299 puan) tarafından
Yumurta sevmez eşim yumurta kokusu olmasin
(3,528 puan) tarafından
Yok kuzu tuzuna koyuluo yumurta tavuga sürülmüo koku olmaz yani
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Ben hasliyorum ya tam pismeyince kemik kisimlari kanli kalabiliyo hosuma gitmiyo oyle bide bi kac kez pismis mi diye catal batirmistim goruntude pismis gibi duruyodu catali batirinca kan geldi hos olmadi goruntusu 
(1,299 puan) tarafından
Bir ara bende pisti sandım dışı kızarmış içi kanlı çiğ kalmış bende açıp parçalayıp bida pişirmistim
(1,085 puan) tarafından
Evet o iyi olmuyo oncesinde dusuk bi sicaklikta icini cekmesini bekleyip sonra disi kizarsin diye ayar yukseltilebilir belki
0 oy
(6,812 puan) tarafından
Ben soslayio direk atıyorum fırına. Poşetede koyabilirsin ama onda çok su birikiyor o yüzden ben koymuyorum.. etrafında patates aynı sostan soslayip koyuyorum.

Patates pişti mi alıyorum etrafından üstü iyice kızarınca alıyorum fırından valla et kemikten ayrılıyor resmen
(1,299 puan) tarafından
Poşette yaptım su birikti sulu olcakti poşeti deldim suyunu tepsiye akıttım
(6,812 puan) tarafından
Aynen iyi yapmışsın.
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Soslayıp yağlı kağıdasarıp verirsen fırına belki  pişer direkt ararsan üzeri kızarır hatta yanar ama içi çiğ kalır 

Ben önce bira haşlayıp sonra soslayıp fırına veririm çok güzel oluyor lokum gibi oluyo suyunada pilav yap 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu

410,475 soru

12,346,570 cevap

40,179 kullanıcı

Kategoriler

...