Yani memnunum da hayat benden memnun mu onu bilemem
Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Çok sükür memnunum Rabbim herkesi mutlu etsin. Calismiyorum belki bebegim bebegim dogup buyuyunce tekrar calismaya baslayabilirim ama uzunca bi sure duusnmuyorum hem emanet edebielcegim biri yok, hem de onun guzel bi cocukluk gecirmesini istiyorum elimden geldigince yaninda olmak istiyorum
Bende muhasebeciyim, evlenmeden önce çalışıyordum,evlenince de eşim çalışmana izin verecem dedi , evlendikten sonra beni Kandirdi ve jzin vermedi bundan dolayı mesleğimi yapamıyorm çok uzgunum :( :(
Örgün öğretimde gıda, AÖF de çeko mezunuyum. Mezun olduğumdan beri hep çalışıyordum. Bizde eşimin görevi için Van'ın ilcesindeyiz ve sosyal imkan sıfır malesef. Çalışamıyorum ama çok isterdim orda da çalışmak. Bebeğim var şimdi 5 aylık ona bakıyorum. Batıya dönünce çalışma hayatına devam etmeyi istiyorum
Gününüz kutlu olsun bu arada ❣️
1 donem staj gordum sekreterdim
Ben hemşireyim. Atandım çok şükür 19 haftalık hamileyken. Şuan ücretsiz izindeyim. İnşallah oğlumu biraz düzene sokup döncem işime. İşimden ve eşimden çok memnunum. Çok şükür halimize
Öğretmenler günümüz kutlu olsun canım
Bende öğretmenim atanamadım henüz. Ücretli çalışıyordum hamile olduğum için bu yıl çalışmadım. Kpss ye hazırlanıyorum bakalım nasıl olacak hayatımdan eşimden herşeyden çok şükür memnunum allah herkesi mutlu etsin
1,493,188 soru
24,397,769 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın