0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından
Şimdi kızlar biz koye taşındık esimlerin evi vardi birlik oturuyoruz yan tarafta Bi amcası onun yanında diğer amcası oturuyor yani 3 erkek kardeş kayinpederim yan yanalar bizim evin karşısında eşimi dedesinin eski evi var yanında da firin ve fidanlık var neyse biz geldik hayvancilik yapıyoruz kendimize ev yapmak istiyoruz bizim evin karşısındaki yeri eşimin halaları istiyor vermiyorlar bize baya büyük yer yani neyse onun yanına eşimin büyük amcası ev yapmak istiyorsanız yapın dedi orası da küçük ve alanlari çok dar hani bizim istediğimiz ufak da olsa bahçelı birde başka yerde yerleri var yazlık gibi düşünün dağın başı ev ler var ama kimse kalmıyor gezmeye geliyorlar eşim de oraya yapalım rahat rahat bahçeli geniş kocaman bende istemiyorum siz olsanız napardiniz benim fikrim hiç ev yapmamak kiraya geçmek ev yapılan parayı kullanmak degerlendirmek

5 Cevaplar

+1 oy
(725 puan) tarafından
Arazinin tapusu kimin üstüne . Sizin değilse hiç ev falan yapmayın , yoksa Allen edip kullem edip sizi bir gün evsiz bırakırlar ortada kalırsınız . Öyle bu akramam iyi şu akrabam bana ***** yapmaz diye hiiiiç düşünmeyin
(497 puan) tarafından
Doğru ama tapuyu üstümüze alıp yapcaz canım zaten burda oturanların çoğu tapusuz
(725 puan) tarafından
Tapuyu alınca yapacaksanız yapın tabi, bu devirde kiracı olmak zor
(497 puan) tarafından
Zor tabibyaa bilmiyorum bense kaldim böyle
-Reklam-
0 oy
(2,115 puan) tarafından
İmkanınız var ise dağın başına yaptırın ilerde dağ da kalmayacak çünkü ben olsam direk net yapardım

Kiraya elin evine veriyorum bana göre çöpe boşa giden para evimi yapar çocuğumun geleceğini düşünürdum 
(497 puan) tarafından
Dağın arkası ama aşağılar hep ev gelişiyor bilmiyorum ya bende yanliz duramıyorum  alışmışım kalabalığa
(2,115 puan) tarafından
Gelişen yer ise hiç durmam
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Kesinlikle ev yaptırırım ve eşinin dediği yere yaptırırım. Ben tesettürlü bir insanım ve güneşten de faydalanmak için biraz uzak bir yer isterim. Dışını da korunaklı yaparsanız hiçbir sıkıntı olmaz
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Eşmle bizmde hayalmiz müstakil bir ev yapmak köyde dedesnn eski evleri var orayı düzeltelm dyip druyo babanesi de ne var ne yok hep halasına yamama peşinde bende ona her zamn şnu diyorum 

Tapusu senn üstüne olmayan Bi yre 1 kruş para harcamana müsadem yok ben emek verp hala ev yapamam 
0 oy
(13,824 puan) tarafından
Kendi evin olmasi kiradan olmaktan iyi canim yapabiliyorsaniz yapın derim bizde yazın koye tasincaz yapana kadar idareten başka evde kalcaz 4 senedir kiradayiz 1 adım ileri gidemiyoruz

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 101 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 279 göst.
7 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynnpp (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 901 göst.