0 oy
110 göst.
Aile kategorisinde (9,239 puan) tarafından
Unuttum ben benimkini nasıldı 8 aylık bebek kollarını tutunca basabılırmı? Komsumun bebegı hamur gibi yapıyor kendini ama bacak falan sallıyor

10 Cevaplar

0 oy
(5,926 puan) tarafından
Cıvı gobi bssmasi lazim 6 vucuk 7 ayda yurutec kullnmak isteten yurutece koyyo zate. 7 gün sonra 7. Ayimiz dolacak cokdukur bnimki yatarken ellerinden tutunca kendini otutur gbi kaldiriodu simdi çivı gbi ayaga kalkar gbi kaldirio kendini cekio ellerimden güc alip
-Reklam-
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Benim oğlum 7 aylık basmıyor ayağını doktora götürdük çok normal dedi her bebeğin gelişimi farklı oluyor.  Benim sıpa da dik tutmaya çalıştığımızda ayaklarını bağdaş kuruyor :d
0 oy
(126,616 puan) tarafından
basmali tabiki şimoş 9 aylik tutunup yuruyo bile
(732 puan) tarafından
Sevda benim sıpa korkuyor ya onu ayağı kaldırdığımız gibi oturmak istiyor
cadı yaa ☺️ şimoşu kuzeyde destekliyo yüyuuu diye ☺️ oda heves etti gidiyo
(732 puan) tarafından
Oyy bal ya şimdi ne tatlıdır  şimdi kız bir buçuk senedir burdayım ne kuzeyi ne şimosu gördüm
(732 puan) tarafından
Benimde erkek bacım ☺️
denk gelirsin bi ara atarsam foto demin kuzeyi okula biraktik agliyo simifa girmiyo ogretmende şimoşu aldi kuzey bana diyoki o kalsin biz gidelim eve ☺️ şimoşu veriyo hemen yaa sarisin ananin esmer kızı yaw
0 oy
(1,070 puan) tarafından
9 aylık kızım kollarından tutuyorum bütün gücüyle yere basıyor hafiften bırakıyorum yurutecte kullanıyoruz bence 8 aylık çocukta gayet ayakta tutunca basabilir 
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Benimki 7 aylık tutunup kalkıyor ayakta duruyor sürekli ayakta durmak istiyor zaten 
0 oy
tarafından
Her bebek aynı değil. Benimki 7.5 aylık siraliyordu 9 aylıkken bağımsız adimliyordu  arkadaşımın bebeği 10 aylık ayağını bile yere basmıyor hepsi farklı 
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Kiz 4 aylik benimki dogdugundan beri dimdik duruyo basmak istiyo ama her cocuk bir degil bisey diyemicem
0 oy
(3,130 puan) tarafından

Her bebeğin gelişimi farklı. Arkadaşın çocuğu hiç basmıyor 8 aylık. Benim oğlum yürümek istiyor sürekli. Ama onun dişleri çıktı bizim daha hiç belirti yok :D yani ya diş ya yürüme önce olurmuş. Yada ikiside geç kalsada çok takılacak birşey değil sanırım, normal diyorlar. 

0 oy
tarafından
9 aylık koşuyor bizmki bizmki biraz farklı ama yinde dik durmsi lazm 
(9,239 puan) tarafından
Ewet birazcıkta güc vermeli
0 oy
tarafından
Kızım da oglumda 9 aylıkken tutunup yürüdü esracim
(9,239 puan) tarafından
Ya bu bebek değişik geldi bana sıfır doktor görmüş
tarafından
Normal değil canım tüh ya köyde falan mi yasiyorlar