0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde (1,118 puan) tarafından
Kizlar bitirmek uzereyim nasil gozukuyor.

( Turk degilim )    kizlar yalnis anlamayin   siz turkler bu tarzda giyinmezsiniz ya.  Beni de turk sanip yorum yapmayin diye turk degilim dedim.

12 Cevaplar

0 oy
(16,630 puan) tarafından
Nesin oeki ? Türk değilim demişsin 

Elbise de yaşlı elbisesi gibi kız 
(1,118 puan) tarafından
Koyu cikti rengi.  Evet turk degilim
(1,118 puan) tarafından
Hayir Turkmenistan
-Reklam-
0 oy
(138,118 puan) tarafından
emegine saglik yanlis anlamada  neden türk degilim yazdin 
(1,118 puan) tarafından
Turkiye de yasayanlar bu tarzda giyinmezler ya.  Beni turkiyeli sanarak yorum yapmasinlar dedim
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Nerdesin  kızzz
(1,118 puan) tarafından
Irkımi bilmeseydim de bilmiyordum sizden ogrendim soylediginiz icin tesekkur ederim derdim. Bilmemekte ayip degil.  Ama ben biliyorum.

Tesekkur ederim canim
tarafından
Neresi aynı Allah aşkına.  Hanfendi benim amacım sizinle münakaşa etmek değil. Sadece Türk değilim dediğiniz için sizi bilgilendirmek istedim . İyi günler.
(1,118 puan) tarafından
Kendimi ifade edemiyorum ben turk olmadigim icin. Konusmalarin anlamini sizin kadar cok bilmiyorum.   Siz benden daha iyi bilirsiniz aynimi degilmidigini.   Yalnis yazmis olabilirim.  Ama gerckten ayni oldugunu dusunmustum.   Kirdiysam ozur dilerim
tarafından
Kırılmadım canim. Bunda kirilcak birsey yok. . Bende seni üzmek istemem.
(230 puan) tarafından
Gönül yaram ,aslında  sen Türksün, Türk değilim demenin sebebi sovyet sosyalist rejim sebebiyledir, size Türk olmadığınızı empoze ettiler yıllarca, halbuki siz Türk oğlu Türksünüz, size empoze edilen düşünce sebebiyle Türk değilim diyorsun
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık da neden türk değilim diye yazdin merak ettim sadece 
(1,118 puan) tarafından
Canim.  Turkler bu tarzda giyinmezsiniz ya  benide turk sanip yorum yapmayin dedim
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Türk değilim yazmandaki sebep ne 
(1,118 puan) tarafından
Ben en iyisi duzeltiyim herkes yanlis anliyor.   Simdi turkiyeliler bu tarz elbise giymezler ya.  Beni turk sanip yorum yapmasinlar dedim
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Arkadan yılbaşı ağacıni görüp linclerler diyemii??

Elbisede genç işi değil yaa çok yaşlı işi gibi durmuss Kusura bakma 
(1,118 puan) tarafından
Yoo herkesin kendine kutlasalar kutlamasalar.  Saygi duymalari lazim.    Turkiyeliler bu tarz giyinmezler ya o yuzden dedim.  Turk degilim diye

Rengi koyu cikmis canim
(15,952 puan) tarafından
Aynen öyle canimm☺️Senin içine sinmisse sorun yokk güle güle kullan canım resimde çok net değil evet
(1,118 puan) tarafından
:)  tesekkur ederim tatlim
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Bence güzel olmuş. Nerelisin yöresel bir şeye benziyor 
(1,118 puan) tarafından
Turkmenistan canim
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Türkler bu şekil giyinmez demişsin ama çok da giyinen var öyle düşünme Yani tesettürlü olup hatlarını belli etmeyen Bütün Kadınlar böyle giyiniyor bizzat çevremde de ve inan en güzeli

Emeğine sağlık
(1,118 puan) tarafından
Pardon.  Ben sadece televizyonlardan gordugumu biliyorum.  Vardir dedigine gore.    Tesekkur ederim canim
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Ne abartiniz haaa kadın türk değilim derken yani türk değilim belki siz böyle giyinmiyorsunuz ona göre yorumlamayı demek istemiş demeki Türkmenistan da bunlar giyiliyor ben beğendim canım ellerine sağlık 
(1,118 puan) tarafından
Evet yanlis anlasildim.   Tesekkur ederim canim :)
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ben böyle elbise çok sevip çokta giyerim aslında vücut hatları belli olmuyor içinde rahat ediyor insan yaz aylarında çok iyi oluyo ellerine sağlık :) 
(1,118 puan) tarafından
Yukarda arkadas da burda da giyiliyor dedi.  Ben sadece TV den gorduklerim iste.    Sagol canim
(6,308 puan) tarafından
Kız sen televizyonun neyine bakıyorsun ülkede açık giyinmeyi tercih eden insanlar gibi kapalı olan insanlar da var ve kapalı olan insanların Tabii tesettürün ne olduğunu bilen insanların giyindiği genelde böyledir aynı model olmasa da hat belli etmeyen kıyafetlerdir:))
(1,118 puan) tarafından
:) tamam.  Bende bol diktim hamileligimde de giyerim
(6,086 puan) tarafından
Begonvil doğru söylüyor aynen öyle :) tesettürlüler giyer böyle
(1,118 puan) tarafından
Tamam canim ogrenmis oldum.
0 oy
(6,067 puan) tarafından
Bence gayet güzel dikmissin güzel günlerde kulln cnm 
(1,118 puan) tarafından
Evet canim burda diktirmeye versen.  Dikime verecek paramla 1 tane daha kumas alinabiliyor. O yuzden kendim dikiyorum   elimden geldigice
(6,067 puan) tarafından
Bu tarz yada el işi  yada hamur işi yapanlar marifetlidir gözümde ;)) pahalı oluyor doğrdr cnm
(1,118 puan) tarafından
Ay ben kendimi bisey sandim simdi :))    tesekkur ederim canim
(6,067 puan) tarafından
Wala san. Nm bn yemek ve pasta yapabiliym sadece ;))) ha bide anneyim
(1,118 puan) tarafından
Olsun canim benim suan cocugum yok. Bende cocukla elbise dikmeye zamanim olur sanmiyorum
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Çok güzel ellerine sağlık..gule güle giy 
(1,118 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 903 göst.
6 Ocak 2024 Moda kategorisinde _Mimoza_ (2,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
15 Nisan 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu