Çok yanlış düşünüyorsunuz. Ben kadının söylediğini savunmadim zaten bir Müslüman olarak doğru da bulmuyorum elbet. Siz benim dediğimi anlamamışsınız. Verdiğiniz cevapla emin oldum zaten. İnsanların yaptığı hersey yoruma açık olabilir, buna kisisel olarak dışarı da ve kendi alanınız da dahil. Bi insan nerde ve ne olursa olsun saygısını korumak zorunda. Tabi ki de herkes kendi fikrini dile getirebilir, herkes aynı görüşte olamaz, kendi düşünceleri olur insanların ama bu düşünceleri ve fikirleri saygı çerçevesinde dile getirmeli Bi insan , saygısızlık yaparak değil. Şu sözünüzü hiç bir şekilde savunamam. Belki de karşında ki insan Müslüman değildir ama ona göre de o kisinin inancı doğrudur ki zaten bu yüzden farklı bir dine inanıyordur, her ne kadar yanlış olsa da, herkesin kendi doğrusudur bu . kalkıp onlar size laf söylediği zaman nasıl ki kendi doğrularınızı savunuyorsunuz, onlar da kendi doğrularını savunur ama her iki tarafta bunu saygı çerçevesinde yapmak ZORUNDADIR, aksi takdir de ikisi de farklı görüşe sahip ama aynı seviyede ki insanlardır benim gözümde, ve Müslüman olmayan biriyle de zaten dostluk kurulmaz dinimizce, o yüzden sende o insanın yanından uzaklaşır ve görüşmeyi kesersin. Saygı ònemlidir, saygı insanca birseydir, görgüdür, edeptir benim için. O zaman burada ki insanlar da size ağzına geleni söylesin ama sesinizi çikarmayin. Çunku burasi da herkese açik bir platform ve kendinize yapilan her turlu saygısızlıgı kabul edin. Söylediğinizle yaptığınız birbirini tutmuyor bile. Herkese açık bir platform da böyle birsey paylaşmışsınız sizi savunan kadar paylasimin sacma oldugunu soyleyenler de olmus ve siz o insanların zoruna gittigini dusunuyorsunuz. Neden ? Herkese acik platform degil mi herkes her istedigini yazar degil mi? Yukarı da ki sabitlediginiz yazı da alakaya maydanoz yani. Ne alaka ateist falan filan anlayamadım arada ki ilişkiyi. Yılbaşı kutlayanlar ateist mi oluyor yani.