0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından

image

image

Olduuuuu :))))))))) şimdi sofra bezinin içine koydum yumuşadılar :)))  e böyle oluyorsa ne gerek var o zaman yarım Su bardağı sıvı yağ harcamaya :D 

4 Cevaplar

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Ben hiç yağ koymam ve çok güzel olur hep herkes bayılır:)
(441 puan) tarafından
Valla ben tek bir tarif yapıyordum bugün iki yumurta akıyla yarım Su bardağı sıvı yağ koymayı unutmuşum :( olmaz zannediyordum oldu işte :)) bundan sonra yağ harcamam ben :D
(3,240 puan) tarafından
Bu zamana kadar hiç yağ koymadım hamuruna Hem daha hafif oluyor ellerine sağlık canım:)
(441 puan) tarafından
Ben buna alıştım en baştan beri ilk defa unuttum yağsız daha önce yapmadığım için sapittim :D teşekkür ederim bebem :)
-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından
Tarif alabilirmiyim bal çok güzel gorunuyorlar
(441 puan) tarafından
Bundan bir önceki postumu biliyormusun bilmiyorum ama bugün hamuru yapınca sıvı yağ ve yumurta akı koymam gerekiyordu unuttum onu :( yinede yaptım oldu :))

Benim tarifim hiç şaşmaz sürekli bundan yaparım .
İnstant mayayla 2 su bardağı sütü aktiflestiriyorum ilk önce çırpıyorum daha sonra bı tatlı kasigi şeker ve yarım tatlı kaşığı tuz, yarım Su bardağı sıvı yağı ve iki yumurta akını koyuyorum biraz daha karıştırıyorum, ondan sonra 2 su bardağı unu koyup biraz cirpiciyla karıştırıyorum yine ondan sonrası elle yapıyorum yoğurarak ondan sonrada battaniyeye sarım 1 saat bekletiyorum çok mükemmel oluyor bu tarif. İç harcimdada patates ve baharatlar var içini doldurup bu şekilde şekil veriyorum :)
0 oy
tarafından
Afiyet olsn canm
(441 puan) tarafından
Sağol gülüm :))
0 oy
tarafından
Tarifini verebilirmisin
(441 puan) tarafından
Benim tarifim hiç şaşmaz sürekli bundan yaparım .
İnstant mayayla 2 su bardağı sütü aktiflestiriyorum ilk önce çırpıyorum daha sonra bı tatlı kasigi şeker ve yarım tatlı kaşığı tuz, yarım Su bardağı sıvı yağı ve iki yumurta akını koyuyorum biraz daha karıştırıyorum, ondan sonra 2 su bardağı unu koyup biraz cirpiciyla karıştırıyorum yine ondan sonrası elle yapıyorum yoğurarak ondan sonrada battaniyeye sarım 1 saat bekletiyorum çok mükemmel oluyor bu tarif. İç harcimdada patates ve baharatlar var içini doldurup bu şekilde şekil veriyorum :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 421 göst.
0 oy
4 cevap 273 göst.
0 oy
6 cevap 474 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 786 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,421 soru

23,693,518 cevap

311,143 kullanıcı

...