0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde (3,056 puan) tarafından
Oturuyorduk laf lafı açtı eltimde abim her ay para istiyor Kaan borcu var yolla diyor bnde yolluyorum hiç mi borcu bitmiyor dedi bnde şokk oldum eşim neden sizden para alıyor dedim, orada kaynana lafa girdi işte dedi dilek siizn borcunuzu yatırıyor kendi için harcanıyor falan dedi bnde eve gelince eşime sordum ne parası alıyorsun bana laf çarpıyor dedim her ay ne parası bu dedm Bi dondu cvp vermedi kim vardı yannzda dedi bnde annen vardı dedm hemn anasını aradı lafın doğrusunu öğreniyor benm anlattığım ne yani bana inanmıyor beyefendi sözde o an  eşimi boğasım geldi çok zoruma gitti bana inanmıyor da anasına inanıyor yalancıymışım gbi  

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bır poh yiyor ısın aslını ogrenıp ona gore sana yalan uyuduracak sen bırak kıme inanıyor falan da para ne parası onu ogren 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karışık yazmışsın yada ben okuyamadım kim kimden para aldı anlamadım 
tarafından
bılemem kuzum ıyı bısey ıcın almadıgı kesın baksana kıza inanmamız paniklemıs annesını aramıs olayı ıyıce anlamak ıcın karısından sakladıgı bısıler var net
(3,056 puan) tarafından
Canm olay kaynımın kömür borcunu eşimde deniz bank kartı olduğu için başka kartla uğraşmayıp eşime atıyormuş kaynım eşimde borcunu ödüyor borç onlarn borcuymuş bizlik değilmiş karısınnda bundan haberi yokmuş, bnmde yoktu düne kadar.
(2,203 puan) tarafından
Canım eltin ortalık karıştırmak istemiş got olmuş açikçası o ona uzun süre yeter de artar sesi çıkmaz belli süre
(3,056 puan) tarafından
Başta konuyu bilsem cvbını verirdim o an bişi diyemedim, ben asla böyle Bi konuyu eşime anlatmadan duramam hemen sordum açıklama bekledim hiç hoş Bi durum değildi
(2,203 puan) tarafından
Bilirim canım o durduk yere ortslık ksrıştıran eltiyi kendince işte sana evliliğinizde birbirinizden haberiniz yok demek istemiş zavallı
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Zaman kazanmış o 
0 oy
tarafından
Başı kopuk olmus. Anlasilmiyo olay 
0 oy
(613 puan) tarafından
Eşine deki nerde yedin paraları söyle 
0 oy
(551 puan) tarafından

Kim kime inanıyor kısmını geç canım kendi sorunun cevabını al. Eee canım doğruyu da öğrendiğine göre bir cevap ver neden para istiyorsun, hadi istedin bundan benim neden haberim yok ? desene :ermm:

(3,056 puan) tarafından
Söyledim kaynımın yakıt borcunu ödüyormuş banka kartı var diye başka çıkarmaya uğraşmasınlar diye aralarında öyle konuşmuşlar bnm de bundan haberm yoktu
(551 puan) tarafından
Madem kayninin yakıt borcu eltin ne demeye bizden borç alıyor diyor ?  Adam arabanın yaktığı gazı saklamaz. Borç veriyorum denmez en azından.   Pek güvenilir gelmedi canım. Allah evinizin içine neşe bol bol huzur versin.
(3,056 puan) tarafından
Canm çok sıkıldı valla huzursuz olduk biraz, ben aradaki hesap dönmesine asla müdahil olmadım eşimde zamnnnda dedi eğer evi eksik bırakıp başkasına ysrdm edersem sizi ihmal edersem konuş ama yapmazsam da konuşma lafını etmemn doğru olmaz dedi bnde büyğzdn hiç müdahil olmadım bide haberim bile yok olaydan para almış flan, eşim kardeşinin  borcunu ödemiş kardeşide 1 dahaki ay eşimin parasını yatırmış olay da buymuş
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ee sonuç ne? Niye alıyormuş? Gerçekten borcu hiç bitmiyor muymuş?
(3,056 puan) tarafından
Herkesin kendine göre borçları var tabi, bu onlarn borcuymuş eşinn kartından ödeniyormuş arlarnda öyle anlaşmışlar bizimde haberimiz yoktu bundan
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Canım şimdi belki şeyine güvenmediği için annene de sormuştur yazmış olduğun tazıdan senin naif ve kavgadan kaçınacak biri olduğunu hissettim hani belki sen yumuşatıp anlatıyorsundur diye annesine sormuş olabilir pozitif düşünelim strese gerek yok 
0 oy
(6,443 puan) tarafından
Bende her ay para istemesine sinirlendin sandım ki sana inanamayıp annesini aramasına sinirlenmissin. 

Sinirlenmen gereken şey aslında o değil neden sürekli para istediği. 

Sonucu da merak ettim neden istiyormuş demedimi
(3,056 puan) tarafından
Kaynımın yakıt borcu varmış eşimde de deniz bank kartı olunca kaynm ona atıyormuş eşimde onun borcunu ödüyormuş 1 kere istedim dedi normalde yollarmış Bi sefer unutmuşlar
(6,443 puan) tarafından
Bunu bi dahaki sefere elticigine mutlaka söyle:)
(3,056 puan) tarafından
Bana inanmayıp annesini teyit etmesinde zoruma gitti ama
(3,056 puan) tarafından
Eşim  daha önce kiralarınıda bu şekilde ödeme yapıyorlardı istemedim herkes hesabını kitabını bilsin dedim öyle ayar vermişti, şimdi bidaha kimseye yardımcı olmam dedi maksatlı kardeşine iylik ama eltimn demesi bnm çok zoruma gitti uzatmadım mevzuyu 3şimnde ne yapması gerektiğini umarım anlamıştır
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Ee tamam annesinle konuşunca ne dedi sonra niye alıyormuş 
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Ben suna takildim eltin kocasinin kime para verdigini biliyir ama sen kocanin aldigi parayi  ne yaptigini bilmiyorsun ustelik senden gizliyor
(3,056 puan) tarafından
Ben kardeşyle arasındaki hesap kitaba müdahale etmem karışmam da sormamda, onlar kendi aralarında hal ediyolarlar kim dardaysa daha kötüyse durumu fln, ama o gn yaşananlardan snra sordum,
(1,271 puan) tarafından
Tamam  cnm ama herseyi seninle paylasmasi gerekiyor yardim etmesine bende bisry demiyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 453 göst.
13 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (3,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,873 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 563 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,873 puan) tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,352 cevap

36,430 kullanıcı