0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar

4 aylık bebeğim var. Sezeryan doğum yaptım.Doğumdan beri bağırsaklarimda bı tuhaflık var. Büyük abdestim geldiği zaman karnıma ağrı giriyor. Yeni farkına vardım vucumda mantar çıkmış. Aynı durumu yaşayan anneler var mı 

Şimdiden yorum yapanlara teşekkürler 

4 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Ameliyatlami ilgilidir bilmiyorum ama bagirsak sancilarin sogukalqinligiyla alakali olabilir canim.mantar hakkinda da hic bir fikrim yok malesef
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Soguk alınca Gaz sancısı oluyor ve dikişler daha yeni olduğu için sızlıyor biraz daha geçsin zman üstünden duzelir benimde oyleydi 2 dogum yaptım ard arda
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Nasıl bir mantar canım birde benim hep karın ağrısı ile geliyor ama mantar nadıl bişey tarif edebilir misin bende de var istersen resim de atarım
(6 puan) tarafından
İlk önce nokta şeklindeydi sonra büyüdükçe büyüdü ve vücuduma yayilmis vaziyette.
Hafif kizarik ve döküntü şeklinde.  Sizde mi aynı sıkıntı var.
(2,208 puan) tarafından
Travacort kullanıyorum geçiriyor canım ben hamileyim şuan kullanmıyom ama bende uzun zamandır var havuz deniz sonrası kurulanmadım cildimde öyle kalıp kurudu diye çıktı ama uzun zamandır var ortaokula gidiyordum şuan 21 yaşındayım bak atayım fotoğraf

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
7 cevap 284 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ugurbicegim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 305 göst.
30 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyaz05 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 226 göst.

Kategoriler

1,434,817 soru

23,597,529 cevap

305,841 kullanıcı

...