0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (733 puan) tarafından
Kızlar şimdi nişan geldikten Bi süre sonra doğum başlar ya. 

Peki nişan gelmedende doğum olur mu

4 Cevaplar

0 oy
(855 puan) tarafından
Keske olsa. Suan o sekil beklemedeyim. Ama ne gelen vaar ne giden... kaldi 3 gün güya...
(733 puan) tarafından
Kader arkadaşım :)) valla bizde beklemekten yorulduk artık
(855 puan) tarafından
Vallahi ya her gece ay bu gece bi sancim gelse diye yatiyorum. Ama sonuc hüsran... yay burcu olacaklar ya kendileri ne zaman isterse o zaman gelirlermis :)
(733 puan) tarafından
Kız benim 5 gün önce doğum günümdü okadar istiyordum ki kızımla aynı olsun diye hatta eşim diyordu artık senin kızımızın kini beraber kutliycaz diye ama işte sonuç hüsran:))
(855 puan) tarafından
Valla Allah biliyo bi bugun olsun istememistim özel günde kaynamasin diye malum ogretmenler günü onun haricinde artik heran bunu düşünmekten uyku uyuyamiyorum. Rabbim saglikla kavuştursun bizi insallah ♡
(733 puan) tarafından
Amin inşallah sen öğretmenmisin cnm.. Benim eşim öğretmen kutlama yaptılar bana sende gel dedi oldu dedim bende doğurmak için böyle bir ortam bekliyordum zaten diye:))
(855 puan) tarafından
Yok canim olmayi isterdim ama muhendis oldum :) gitseydin valla ne guzel ben patliyorum evde. Beyim nereye gotureyim diye dört dönüyo da hicbiseyden zevk alamiyorum aklim hep dogumda :D
(733 puan) tarafından
Kız bu halimle ne işim vardı orda inmiş göbek ya bacaklarım arasına zar zor oturup kalkıyom. Bide orda sancı başlıyor aman allahım büyük utanç :))))
(855 puan) tarafından
Benim karnim da inmedi iyi mi :/ sancilanayim da nerde olursa olsun kafasindayim ben valla :D
(733 puan) tarafından
Kaç haftalık şuan seninki
(733 puan) tarafından
Benimki 39+uygulamaya göre 4 günüm kalmış
(855 puan) tarafından
39+4 üm ben de 3 gün var diyor uygulama
(733 puan) tarafından
Hmm aramızda bir gün varmış hadi hayırlısı bakalım :)
-Reklam-
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Tabi olur benim iki hamileligimdede geldi ama bazilarin dogum aninda geliyor yani nisani gormuyolar 
(733 puan) tarafından
Yaa bu rahatlattı işte yani birden ola biliyo :)
(5,517 puan) tarafından
Tabi olabilir canim gelmesi sart degil
(733 puan) tarafından
Ben oğlumdada Bi kaç saat öncesinde gördüm..
0 oy
(5,935 puan) tarafından
6 cm açılmadan sonra hastanedeyken geldi nisanım canim
(733 puan) tarafından
Ben nişan geldikten bir  süre sonra sanıyordum doğum gerçekleşiyor
(5,935 puan) tarafından
Ilk oglumda 8 cm de geldi hatta herkeste bir olmuyor ki canım
(733 puan) tarafından
Aynen cnm her gebelikte bile farklı oluyo
(5,935 puan) tarafından
Tabiki canım.
0 oy
(779 puan) tarafından
Bende nişan gelmedi canım 41 haftaya kadar :) 
(779 puan) tarafından
Aslında 4 e yakın doğdu canım ama yoğun bakımlarda kaldı baya biliyorsun durumu en son 3.200 le çıkardık hastaneden toparlanması geç oldu tabi. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım ❤️❤️❤️ bizim minibalımızdan naber :)
(2,024 puan) tarafından
Biliyorum cnm  ama masaAllah Mizginimize  cok güclü bir bebek o kadar yogun bakimlara ragmen cok guzel toparladı:)   minibalım da iyi teyzesi bi öğrendik iyiki dudak büzerek ağlıyoruz :)
(779 puan) tarafından
Yaa kurban olurum o dudak büzüşüne :) hem tatlı hemde acıyor insan ;) ne kadarlık oldu şimdi
(2,024 puan) tarafından
4 .5 aylık cnm
(779 puan) tarafından
Maşallah canım artık şekilden şekile girer ;)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 615 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 675 göst.
29 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Merve Recep (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,467 soru

23,734,612 cevap

313,695 kullanıcı

...