0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Bu uygulamada bütün kadınlar ne güzel de anlaşıyor dertlerini paylaşıyor birbirine yardımcı olmaya çalışıyorlar ama gerçek hayatta kadın kadının düşmanı resmen çekemezlikler fesatlıklar arkadan konuşmalar eşini ayartmalar falan ne ararsan var :( Keşke gerçek hayatta da kadınlar burdaki gibi dayanışma içinde olabilseler....(Bu arada çocuk uyutmadı konu nerden buraya geldi bende anlamadım yarı uykulu halimle:D :@ 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,065 puan) tarafından
Aynen katılıyorum   gerçek hayatlarımızda  zaten  anlatamadıgımız için burda döküyoruz ya içimizi  kendi hayattalarımızda derdini söylesen  seni ordan vuruyorlar  bakıyolar aaa bu adam mutsuz veya bu kadın şu derdi var hemen değişik gözle bakıyorlar  bide laf sahibi oluyorlar  hami derdini anlatırsında birgün gelir herşey  düzelir eee sen böyle  böyle  demiştin şimdi  oldu falan saçma sapan konuşup  can sıkıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok kötü olaylar dönüyor bu sosyal medyada o yüzden ne instagram ne Tweeter nede face kullanıyorum eşimede izin vermiyorum bildiğin yuva yıkıcı şeyler bunlar. 
tarafından
Sana katıliyorum bi vatsap var bende başkada bişey yok o uygulamalar kaç yuva yıktı kaç aile parçaladı En iyisi kulanmamak
tarafından
En güzeli canım ☺️
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Canım gercek hayatta kadinlardan uzak duruyorum kafam rahat misss :))) 
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Biz eşimle sosyal medya kullammyrz en iyisi burası :)yardimlsmyi seven hatunlar var hepsi ball :D

0 oy
(2,200 puan) tarafından

Zaten cocuk uyutmayinca ne varsa gelir aklina :D gercek hayatta var ama burda insanlar birbirini gormedigi icin oyle gibi bence. Arada gidilse gelinse oturulsa konusulsa bi gun bi laflari ters duser sonra giciklasip baslanir zitlasmaya. Ha taniyip kardesinden ayirmadigin insanlarda cikabilir. Oda cok nadir. Bu aradaki mesafeden dolayi 

0 oy
tarafından

Sana katiliyorum ..

Ama 5 parmağını 5 i bir değil , burda ki insanlar cana yakın sevecen insanlar ...

0 oy
tarafından
Çok doğru diyorsun canım Rabbim doğru yoldan ayırmasın.. 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Sosyal medyayı aktif kullanıyorum yıllardır eşimde öyle hiçbir sorunda yaşamıyoruz, çokta eğlenceli. İnsanın içinde varsa her türlü her şeyi yapar sosyal medyayla alakası yok :) gerçek hayatta da sevdiğim anlaştığım insanlarla hep dayanışma içindeyim anlaşırım şükürler olsun. Sevmediklerimede yanaşmam:) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bahtszz (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 340 göst.
10 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prensesimmm (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 481 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,072 puan) tarafından soruldu

412,670 soru

12,424,918 cevap

45,421 kullanıcı

Kategoriler

...